AMC MEĐIMURJE: Ford je najbolji izbor

Sponzorirani članak | 3.12.2018. u 12:18h | Objavljeno u Sponzorirano

U Auto moto centru Međimurje u Čakovcu tijekom petka i subote održani su Dani otvorenih vrata Ford gospodarskih vozila.

- Bliži se kraj kalendarske godine pa smo odlučili poduzetnicima i gospodarstvenicima približiti što u području gospodarskih vozila nude Ford i Fiat, pa smo organizirali Dane otvorenih vrata. Kupci su, uz ostalo, mogli razgledati Ford Connect. Riječ je o gospodarskom vozilu koje je u akcijskoj prodaji do kraja godine, a financiranje je preko OTP leasinga. Drugi dio gospodarskih vozila je u flotnom popustu za tvrtke, čak i za fizičke osobe koje žele kupiti gospodarsko vozilo,a cijene su vrlo povoljne - naglasio je Damir Grabrović, prodajni savjetnik AMC Međimurje.

Prodaja i servis

Ford Connect je malo dostavno vozilo, namijenjeno manjim i srednjim gospodarstvenicima, OPG-ovima..., a u ponudi se može naći kao zatvoreni furgon te kao teretno vozilo s pet sjedala. Ovisno o modelu nosivost mu je od 800 kilograma do 1 000 kilograma.

- Ford Connect samo je jedno od gospodarskih vozila u tom segmentu, a u ponudi su i nešto veći Transit Custom te Transit Custom Kombi koji je putničko vozilo s 8+1 sjedala. Isto tako nude se i veliki furgoni Transit s jednostrukom i dvostrukom kabinom, te Transit šasija sa sandukom - napominje Grabrović. Osim prodaje, AMC Međimurje je i ovlašteni servis za Ford i Fiat s originalnim rezervnim dijelovima, od optike, zamjene guma, balansiranja guma, limarije i lakirnice.

- Tvrtka Auto moto centar Međimurje osnovana je 1995. godine, a danas smo ovlašteni serviser Volkswagen vozila, zatim ovlašteni trgovac i serviser vozila marke Ford, Fiat i Fiat Professional. Osim toga nije nikakav problem kod nas odraditi servis i sve potrebne zahvate na ostalim vozilima koja nisu u jamstvenom roku - naglasio je Grabrović.

22770 49089 DSC5333

Prijateljski odnos s kupcem

Dugogodišnje poslovanje u branši u kojoj je konkurencija velika, potvrda je da su kupci AMC Međimurje prepoznali kao kvalitetnog i pouzdanog partnera.

- Mala smo tvrtka, koja ima deset zaposlenih, ali kod nas stranka nije samo broj, već se prilikom svakog ulaska u salon ili u servis s kupcem ostvaruje prijateljski odnos, koji se nadograđuje i traje. Kontakti s našim strankama na mjesečnoj su bazi, korisnike naših usluga obavještavamo o servisnim akcijama i svemu što im se nudi. Slobodno se može reći da imamo obiteljski odnos s našim strankama, što kod velikih sustava nije izvedivo. Visoko smo postavili ljestvicu što nama predstavlja kupac, ali to nije dovoljno samo definirati, već takav odnos prema kupcu treba i provoditi. Uvijek smo na raspolaganju našim strankama, čak i ako nas netko nazove u večernjim satima, jer onaj tko zove primjerice u 22 sata ne čini to iz dosade. Trudimo se, ljudi su to prepoznali, radimo dvadesetak godina i nadam se da ćemo poslovati još puno godina - naglasio je Grabrović.

22770 49090 DSC5374

Osobna i gospodarska vozila

Osim gospodarskog programa u Auto moto centru Međimurje može se pronaći i široka paleta iz programa osobnih vozila.

- Izbor vozila je velik, a što se tiče financiranja ono je prilagođeno potrebama stranaka, odnosno kupaca, od leasinga, kredita, gotovine, pa do modela staro za novo. Pokušavamo se prilagoditi onome što netko treba odnosno onome što netko može. Zainteresirane pozivamo u naš Auto moto centar Međimurje, od ponedjeljka do petka od 7 do 17, a subotom od 8 do 12 sati. Informirati se možete i telefonom na brojeve 040/328 750, gdje se mogu dobiti informacije vezano uz prodaju vozila i na 040/328 777, koji se koristi kada je u pitanju servis vozila - zaključio je Grabrović.

AMC Međimurje očekuje Vas u Športskoj ulici 8 u Čakovcu, u modernoj zgradi, koja je izgrađena poštujući visoke i stroge Fordove standarde. Na površini od 1.300 četvornih metara smješten je salon automobila (450 m2), servisna radionica (450 m2) te skladište i prodaja rezervnih dijelova kako bi u svakom trenutku zadovoljili potrebe tržišta. Najboljim prodajnim te najboljim servisnim centrom u Fordovoj ovlaštenoj mreži u Republici Hrvatskoj proglašeni au u 2007. godini, a dvije godine kasnije proglašeni su najboljim Ford servisnim centrom u Hrvatskoj.