Ovog vikenda na sajmu "Međimurska škrinjica" sva blaga Međimurja na jednom mjestu!

VVM | 19.6.2023. u 12:07h | Objavljeno u Sponzorirano

Međimurska škrinjica - Sajam međimurskog blaga, kulture i običaja, održat će se 24. i 25. lipnja u prostorima sajamske dvorane MESAP-a u Nedelišću te na vanjskom dijelu sajamskog prostora.

Dvodnevna sajamska manifestacija po prvi puta predstavlja sva blaga Međimurja na jednom mjestu.

Što vas sve očekuje?

U dvorani će se smjestiti općine, gradovi, turističke zajednice, LAG-ovi, poduzetnici, udruge, OPG-ovi i prijatelji sajma iz susjednih županija. Bit će tu i Vinski trg na kojem će vinogradari predstavljati autohtone sorte vina uz brojne izlagače, u subotu u prijepodnevnim satima organizira se predstavljanje autohtonog međimurskog konja na stočarskom dijelu sajma, izložba kočija, jahanje, izložba starih Steyer traktora iz Slovenije, izložba Oldtimer vozila Oldtimer kluba Međimurje te izložba malih životinja u organizaciji Udruge uzgajivača malih životinja Općine Nedelišće, a za najmlađe se sprema besplatan napuhanac oba sajmena dana.

Uživajte u bogatom kulturno – umjetničkom programu oba sajmena dana sa sveukupno više od 300 izvođača iz cijelog Međimurja. Nastupaju kulturno-umjetničke udruge, seljačke sloge, pjevački zborovi i mažoretkinje, a u subotu od 16 do 18 sati ne propustite koncert Žige Međimurskog. Nedjeljno prijepodne rezervirajte za posjet MURID-ovoj zabavno – edukativnoj radionici u sajamskoj dvorani.

- Uz bogatu ugostiteljsku ponudu hrane i pića te popratnog programa, nemojte propustiti priliku razgledati raznovrsnost najboljeg iz Međimurja! - poručuju organizatori.

Sajam možete posjetiti u subotu i u nedjelju od 9 do 18 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Sajam međimurskog blaga, kulture i običaja Međimurska škrinjica organizira Međimurski sajam poduzetništva d.o.o. u suradnji s Međimurskom županijom i Općinom Nedelišće, povodom tridesete obljetnice konstituiranja Međimurske županije i 17 međimurskih općina kao jedinica lokalne samouprave.

Izrezak.PNG