LETIZIA ZADRAVEC Izgradila brend koji odiše mirisnim balansom raskoši i sofisticiranog minimalizma

VVM | 10.3.2024. u 19:00h | Objavljeno u Sponzorirano

Osim bajkovitih vjenčanja i posebnih trenutaka u životu svojih klijenata, dekoracije varaždinske floristice uljepšavaju i najluksuznije hotele u Hrvatskoj i šire. Za svoje klijente ističe da su joj ujedno i prijatelji, a najveća joj je nagrada kad vidi osmijeh na licima onih kojima svojim cvjetnim dekoracijama uljepšava sretne trenutke.

Po svom originalnom uređenju i nesvakidašnjoj ponudi nadaleko poznat Letizia concept store, smješten u baroknoj jezgri Varaždina, nastao je iz skromne cvjećarske radnje. Zahvaljujući upornosti, viziji i kreativnosti Letizije Zadravec izrastao je u etablirani brend posvećen obogaćivanju i uljepšavanju posebnih trenutaka svojih brojnih klijenata.

- Njegova uspješna priča započela je na Varaždinskoj tržnici. Strast i očaranost cvijećem, koje si moja majka nije mogla priuštiti, oblikovali su sudbinu naše obitelji - govori poznata varaždinska floristica. Iz nekoliko ljubazno izmijenjenih riječi nastalo je prijateljstvo o kakvom svatko sanja i zahvaljujući kojem su njezini skromni roditelji postali vlasnici malog cvjećarskog štanda na tržnici.

Sudbonosna odluka

Budući da joj je majka imala niz zdravstvenih tegoba, već od najranijih godina pomagala joj je u poslu, istovremeno razvijajući svoj poduzetnički duh i kreativnost. Sa samo 19 godina osvojila je nagradu na međunarodnoj izložbi cvijeća. Među članovima žirija bio je i čuveni slikar Ivan Rabuzin koji ju je nakon toga angažirao da svojim cvijećem ukrasi prostore njegovih izložbi. Taj trenutak bio je ključan za sudbonosnu odluku da se nastavi baviti obiteljskim poslom.

- Kao što i samo moje ime Letizija označava veselje, radost i ljepotu, odlučila sam izgraditi brend koji odražava te vrijednosti, postajući neizostavan dio sretnih, radosnih i prekrasnih trenutaka naših mušterija. A gdje je to prisutnije nego na vjenčanjima?

Sa željom da dopru do svih onih koji žude za čarobnim vjenčanjima svoje su usluge ponudili po cijeloj Hrvatskoj i šire. Na taj način održavaju se već 45 godina, opstajući i u teškim vremenima kad je cvijeće postalo luksuz.

letizia_zadravec-30.jpg

Od prvog su dana hrabro zakoračili naprijed i krenuli u osvajanje tržišta. Kroz sve te godine neprestano su učili, razvijali nove vještine, tražili inspiraciju za cvjetne kreacije i uvijek nastojali postavljati nove cvjetne trendove. Na tom dugom putovanju, najveći izazov nije bio doseći vrhunac, već ostati na njemu više od četiri desetljeća.

- Volimo naš Varaždin, koji se ponosi titulom “grada cvijeća” i nadam se da smo mu svojim radom još malo pridodali prekrasnog cvijeća i tog baroknog glamura koji svakako zaslužuje - ističe gospođa Letizija u čijem se raskošno uređenom salonu može pronaći zaista široka lepeza luksuznih i eksluzivnih dekoracija za dom, kao i unikatnog nakita i torbica, ali i ostalih predmeta koje obično traže oni koji su uvijek u potrazi za nekim lijepim stvarima.

Vjenčanje u srcu Francuske

Ono što ih izdvaja od drugih cvjećara su individualni pristup, neiscrpna kreativnost, specifičan estetski stil i prilagodljivost prema klijentima. Priroda je za gospođu Letiziju trajna inspiracija i sve što radi mora biti u skladu s prirodom i ostaviti dojam prirodnosti. Njezin je stil stoga pažljivo izbalansirana kombinacija raskoši i sofisticiranog maksimalizma.

Osim dekoriranja izložbi Ivana Rabuzina, jedan od najdragocjenijih projekata u kojem su sudjelovali bilo je bajkovito vjenčanje u srcu Francuske. Također ih veseli što njihove dekoracije postaju stalni element najluksuznijih hotela u Hrvatskoj i šire. Za svoje klijente naša sugovornica ističe da su joj ujedno i prijatelji te je za njih dostupna sedam dana u tjednu, a najveća joj je nagrada kad vidi osmijeh na licima onih kojima svojim cvjetnim dekoracijama uljepšava sretne trenutke.

- Čuvamo i njegujemo tu povezanost s našim klijentima, ostvarujući njihove snove u trenucima koje se najbolje mogu opisati osjećajem zvanim “Letizija”.

letizia_zadravec-3.jpg

letizia_zadravec-9.jpg

letizia_zadravec-24.jpg

letizia_zadravec-28.jpg