Vinički vinogradari dobili novu zastavu

vv | 7.2.2017. u 08:11h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

U prostorijama zgrade Općine Vinica u subotu, 4. veljače, održana je 18. redovna Skupština Udruge vinogradara „Vinea“ Vinica na kojoj su predočena sva izvješća o radu i aktivnostima u prethodnoj 2016. godini. Podnijeto je i financijsko izvješće te izvješće Nadzornog odbora i plan rada za 2017. te sve aktivnosti udruge kao i informacija o pripremi 17. izložbe mladih vina.

Predsjednik udruge Stjepan Kovačić zahvalio je svim članovima udruge kao i svim predstavnicima drugih viničkih udruga na izuzetno dobroj suradnji. Posebno je pozdravio prisutne prijatelje iz Slovenije, Općine Lenart, Sv. Ana i Sv. Andraž gdje je udruga za svoje članove prošle godine organizirala jedan od najljepših izleta. Predsjednik udruge je također izrazio zahvalu svim sponzorima i donatorima te ih zamolio za nastavak suradnje.

Na Skupštini vinogradara bili su predsjednik Općinskog vijeća Marijan Mihalić i načelnik Marijan Kostanjevac. Načelnik je tom prilikom zahvalio predsjedniku i svim članovima na suradnji, ali i promociji općine upravo kroz udrugu zaželivši dobar nastavak suradnje i ostvarenje svih zacrtanih ciljeva.

Također je naglasio kako će Općina, kao i dosad, kroz financijsku ali i logističku pomoć pomagati udrugu i sve njezine aktivnosti. Radu skupštine priključio se prečasni Valent Posavec, vinički župnik koji je blagoslovio novu zastavu viničke Udruge "Vinea" Vinica i zaželio uspješan rad udruge. Zastavu je u cijelosti financirala Općina Vinica, a držač zastave firma Kikel d.o.o. vlasnika Ivana Kelemena. Nakon blagoslova zastave koju je načelnik predao predsjedniku udruge nastavljeno je druženje u dobroj atmosferi uz TS „Frajkani“.

Označeno u