"Zajedništvom i odgovornošću postat ću nestranački načelnik"

Varaždinske vijesti | 4.5.2017. u 15:30h | Objavljeno u Aktualno

Nezavisna lista "Srcem za Vinicu" Renata Rožmarića s današnjim je danom, kada istječe rok za predaju lista, verificirala svoju kandidaturu za mjesto načelnika Općine Vinica.

Prikupili su ukupno 718 potpisa podrške za načelnika i za nezavisnu listu, što je gotovo 600-tinjak potpisa više nego li je to bilo potrebno. Liste s potpisima u jutarnjim su satima predane općinskom izbornom povjerenstvu.

- Time želimo naglasiti važnost podrške mnogobrojnih mještana Vinice i pripadajućih joj mjesnih odbora našoj Nezavisnoj listi i mojoj kandidaturi za načelnika općine Vinica, kao i Nezavisnoj listi za općinsko vijeće - naglassio je Rožmarić. Potvrda je to zajedništva i odgovornosti koju naša nestranačka opcija nudi kao najbolje rješenje na predstojećim Izborima. Izražavamo zadovoljstvo i zahvalnost što je toliki broj ljudi u nama prepoznao snagu i naše iskreno nastojanje da sa zajedničkim programom u poslijeizbornom razdoblju pomaknemo granice životnog i radnog standarda svih naših žitelja - zaključio je kandidat za načelnika Renato Rožmarić.