VIDOVEC Novo vodstvo Mladih HNS-a

Varaždinske vijesti | 29.5.2018. u 16:03h | Objavljeno u Aktualno

Danijel Melnjak novi je predsjednik Mladih HNS-a Vidovec, a potpredsjednici će biti Mirjana Koledić i Kristijan Plantić, odlučeno je to na izbornoj skupštini održanoj 24. svibnja.

- Vjerujem da smo svi svjesni činjenice kako mladi nisu zainteresirani za politiku, odnosno za društvene aktivnosti. No, moja je zadaća da mlade u Vidovcu aktiviram i potaknem da se bave politikom i da se uključe u društvene aktivnosti i volontiranje. Nadam se da ću uspjeti u tome. Veselim se radu s vama i zahvaljujem vam na ukazanom povjerenju - rekao je Melnjak.

Novoizabranom vodstvu podršku su dali i predsjednik Mladih HNS-a RH Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik ŽIOM HNS-a Varaždinske županije Alen Grabar, predsjednik mjesnog odbora Nedeljanec- Prekno Antun Remar, povjerenik podružnice HNS-a Vidovec Kruno Kovačić te ostali predsjednici IOM-a.

- Mladi diljem županije sve više uviđaju kako su politike koje donose i provode Mladi HNS-a i općenito HNS-a upravo one koje i sami zagovaraju. Stoga nam se javlja sve više podružnica sa željom i inicijativom za uspostavom Mladih HNS-a. Radimo sa mladima na terenu i rezultati rada su vidljivi. Mladima HNS-a Vidovec želim puno uspjeha u radu - istaknuo je Bednjanić Bunić.

Označeno u