Varaždinski HSP AS na izborima računa na veliki postotak praktičnih vjernika

Varaždinske vijesti | 25.1.2017. u 14:25h | Objavljeno u Aktualno

Nakon unutarstranačkih izbora i nedavno održane stranačke konvencije, operativni timovi Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević Varaždinske županije u sklopu priprema za predstojeće lokalne izbore obilaze teren te rade na ustroju i koordinaciji stranačkih tijela na svim razinama.

Radni sastanak održan je tako 24. siječnja u općini Mali Bukovec, gdje je domaćin bio predsjednik općinskog vijeća Mali Bukovec, koordinator HSP AS za Varaždinsku županiju i član predsjedništva stranke Zlatko Golec. U radnom dijelu sudjelovao je predsjednik podružnice HSP AS Varaždin i vijećnik HSP AS u županijskoj skupštini Ivan Mikec te vijećnik iz Sv. Petra Nenad Ciler ispred općinskih organizacija. Izaslanstvo stranke s državne razine činili su zamjenik predsjednika stranke Robert Balić i glavni tajnik stranke Pero Ćorić sa suradnicima.

Na sastanku je zaključeno da će HSP AS do kraja veljače biti ustrojen u svim općinama i gradovima Varaždinske županije.

- Spremno ćemo dočekati predstojeće lokalne izbore, posebice u općinama i gradovima gdje obnašamo vlast ili imamo parlamentarni status kao što su Ludbreg, Lepoglava, Varaždin, Mali i Veliki Bukovec. HSP AS je jedina pravaška i desno orijentirana stranka u ovom dijelu Hrvatske te koristim prigodu pozvati sve druge da nam se pridruže. Varaždinska biskupija statistički ima najveći postotak praktičnih vjernika od svih hrvatskih biskupija. To je dokaz da naš program ima plodno tlo u ovoj županiji, a problem je bilo isticanje loših kandidata od strane naših prethodnika. Spremni smo za suradnju s drugim strankama sličnog političkog programa da zatražimo povjerenje birača okupljenih oko najboljih kandidata - poručio je iz Malog Bukovca Pero Ćorić.

Označeno u