Poletu (C) pobjeda i drugo mjesto, Mladost (Š) preokrenula Dravu SĐ

| 7.11.2015. u 17:04h | Objavljeno u Sport

Polet iz Cestice je na gostovanju kod Sloge uzeo sva tri boda u 12. kolu 1. Županijske nogometne lige čime je barem na jedan dan preuzeo drugo mjesto tablice s dvije utakmice više od Bednje koja sutra igra svoju utakmicu protiv Čeva. Pobjednik je odlučen već u 13. minuti kada je jedini pogodak na utakmici postigao Darko Grabarić nakon čega su mreže mirovale do kraja susreta. 

U utakmici između Drave iz Svetog Đurđa te Mladosti iz Šemovca, Drava je još jednom propustila iskoristiti domaći teren izgubivši 5:3 od gostiju iz Šemovca. Na samom početku utakmice činilo se da će ovo biti nova pobjeda za Dravu (SĐ) s obzirom da su poveli već u 4. minuti utakmice preko Leona Štabija, ali nakon toga gosti iz Šemovca nižu pet pogodaka zaredom. Prvo je Nikola Sajko preokrenuo vodstvo pogotcima u 16. i 41. minuti, Danijel Dubravec je pogotcima u 44. i 51. minuti povećao vodstvo na 3:1 i 4:1, a Nikola Sajko je pogotkom u 60. minuti kompletirao svoj hat-trick za rezultat 5:1. Domaćin je u 66. minuti smanjio vodstvo na 5:2 pogotkom Dina Žmuka, a konačnih 5:3 je postavio Zoran Ivančić u 89. minuti.

Mladost (M) je unatoč statusu favorita na domaćem terenu izgubila protiv Orača 2:0. Oba pogotka su pala u drugom poluvremenu. Filip Flegar je zabio za 1:0 u 65. minuti, a konačnih 2:0 postavlja Denis Šincek u 84. minuti.