Siniša Jenkač prikupio 2.015 potpisa za kandidaturu

Varaždinske vijesti | 6.5.2017. u 15:44h | Objavljeno u Aktualno

Gradonačelnik Novog Marofa i kandidat koalicije HDZ-HSS-HSU za novi mandat na čelu toga grada, Siniša Jenkač, u pratnji kandidata za zamjenike, Ivana Tuka i Ivice Šanteka, predao je u četvrtak 2.015 potpisa potpore svojoj kandidaturi.

– Velika je stvar pojaviti se pred izbornim povjerenstvom s ovako velikim brojem potpisa koji su zasigurno priznanje svega onoga što smo postigli u Novom Marofu unazad dvije godine otkada smo preuzeli odgovornost za vođenje našeg grada. Ujedno to je i velika obveza da nastavimo dalje sa svim započetim projektima te daljnjim gospodarskim razvojem – naglasio je prilikom predaje potpisa Jenkač.

Dodao je da će se nakon pobjede na izborima 21. ovog mjeseca nastaviti dalje s pozitivnim trendovima.

– I dalje su nam u fokusu gospodarstvo i privlačenje novih investitora u naše poduzetničke i postojeće radne zone. Tu je i ulaganje u infrastrukturu i ravnomjeran razvoj svih dijelova našeg grada te posebno ulaganja u obrazovanje i mlade. Brinuti ćemo se za mlade obitelji kao i za treću životnu dob – zaključio je Jenkač.

Osim predaje potpisa potpore za kandidaturu gradonačelnika predana je i lista koalicije HDZ-HSS-HSU za Gradsko vijeće.

Donedavni predsjednik Gradskog vijeća, Zvonko Puškadija, istaknuo je važnost da koalicija, kao i u prošlom saziva, ima većinu koja je garancija stabilnosti i dobre suradnje između Gradskog vijeća i gradonačelnika.

Označeno u