SDP-ova lista "Za bolji Ivanec" žali se na pozivni centar HNS-SDP-HSU!?

vv | 11.5.2017. u 13:52h | Objavljeno u Aktualno

Ono što smo posljednjih dana slušali od svojih sugrađana - o nepoštenoj kampanji koju vodi HNS - doživjeli smo i u vlastitim kućama, navode članovi SDP-ove liste "Za bolji Ivanec" Dragutin Varga, Domagoj Sever i Daniel Vlaisavljević, koji je ujedno i kandidat za ivanečkog gradonačelnika.

Kako dodaju u priopćenju, i obitelj Domagoja Severa, SDP-ova kandidata za zamjenika gradonačelnika Ivanca i Luka Lančić, kandidat za gradsko vijeće sa SDP-ove liste "Za bolji Ivanec" primili su telefonske pozive iz zajedničkog pozivnog centra HNS-SDP-HSU.

-U tom su razgovoru djelatnici call-centra pozivali građane da svoj glas daju Predragu Štromaru za mjesto župana, ali i Miloradu Batiniću za mjesto gradonačelnika Ivanca! Kad su i Sever i Lančić u tom telefonskom pozivu protestirali zbog protežiranja HNS-ova kandidata Batinića, jer u Ivancu postoji i SDP-ova kandidacijska lista, a pozivni centar se predstavlja kao zajednički call-centar HNS-SDP-HSU, djelatnici su rekli da oni o tome ništa ne znaju, žale se članovi SDP-ove liste "Za bolji Ivanec" koji moli građane Ivanca da „ne nasjedaju na ovakvu nekorektnu igru“.

- Za povjerenje građana treba se boriti argumentima, a ne ovako, kak' se veli v Ivancu 'iza flanjke', poručuju članovi SDP-ove liste "Za bolji Ivanec", dodajući da imaju program i projekte, a neki drugi, čini se, call-centre.