Reformisti: Važno je u EU parlamentu imati čovjeka koji se zna boriti za interese Sjevera Foto: Reformisti

Reformisti: Važno je u EU parlamentu imati čovjeka koji se zna boriti za interese Sjevera

Varaždinske vijesti | 24.5.2019. u 13:14h | Objavljeno u Aktualno

- Birajte ljude sa stavom i rezultatima, za jaku i jedinstvenu Europu ali ne birokratsku, nego Europu regija, sa Hrvatskom regija, bez diskriminacije i u Europi ali i bez diskriminacije regija u Hrvatskoj – rekao je Radimir Čačić, nositelj liste Reformista, na završetku predizborne kampanje za europske izbore koji se održavaju ove nedjelje.

- Iznimno je važno tko će nas i na koji način predstavljati u Europskoj uniji jer se danas preko 80% svih zakonskih okvira donosi u Europskom parlamentu. Po prvi puta će hrvatski europarlamentarci moći ravnopravno sudjelovati u kreiranju nove lisnice, novog proračunskog razdoblja i važno je da se izbore za nama važne segmente financiranja. Hrvatska će uskoro predsjedavati Europskom unijom i moramo se snažno postaviti jer smo u ovom trenutku drugi najlošiji u Europi, druga iza nas je samo Bugarska što znači da se mi ne približavamo već se i udaljavamo od Europske unije. Važno je da se tijekom našeg predsjedavanja otvore nama važne teme i zato je važno u EU Parlamentu imati čovjeka koji se dokazano zna boriti za interese Sjevera - istaknuo je Čačić u društvu Natalije Martinčević, Tomislava Paljaka i Davora Kljaka, koji se kao kandidati također nalaze na listi Reformista za europske izbore.

- Tijekom dvije godine mandata na čelu Varaždinske županije pokrenuto je 122 projekta u vrijednosti preko 740 milijuna kuna europskog novca što je jasan pokazatelj da kandidati liste Reformista za Europski parlament znaju kako se boriti za budućnost sjevera Hrvatske. Lista broj 19 s nositeljem liste Radimirom Čačićem garantira da će potrebe sjevera Hrvatske uvijek stavljati na prvo mjesto jer su Reformisti jedina stranka koja zna kako se boriti i štiti interese građana Sjevera. Izađite na izbore 26. svibnja i glasajte za dokazane ljude i dokazanog lidera Sjevera - poručili su Reformisti.

Reformisti_3.JPG