Reformisti bogatiji za tri nova vijećnika u Gradskom vijeću Varaždinske Toplice

VV | 22.9.2017. u 10:55h | Objavljeno u Aktualno

U srijedu 20. rujna u Hotelu Minerva održana je Izborna skupština Gradske organizacije Reformista Varaždinske Toplice. Reformisti su tako bogatiji za još jednu gradsku organizaciju, ali i za tri vijećnika u Gradskom vijeću Grada Varaždinske Toplice. Za predsjednika Reformista u Varaždinskim Toplicama izabran je Željko Bedeković, a za njegovog zamjenika Silvio Hajduk.

Dobrodošlicu svim novim članovima poželio je predsjednik Županijske organizacije i zamjenik župana Tomislav Paljak.

- Grad Varaždinske Toplice će dobiti u našoj stranci strukturu, bazu i osnovu od koje se puno očekuje i na temelju čega će se puno toga graditi - rekao je Paljak.

Dobrodošlicu je poželio i predsjednik Narodne stranke – Reformisti i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, koji se osvrnuo na političku situaciju. Naglasio je i da Varaždinske Toplice imaju veliki potencijal, zdravstvo kao kičmu gospodarstva na koji se nadograđuje zdravstveni turizam, za koji je potrebno više projekata i više vizije.

Novoizabrani predsjednik Gradske organizacije Varaždinske Toplice Željko Bedeković je rekao da je pred organizacijom jako puno posla i da će stranka okupiti nove mlade ljude koji se žele priključiti i raditi za dobrobit Varaždinskih Toplica, jer ih ne zanima destrukcija, nego projekti.

- Zasad su nam se priključili Srećko Detelj i Mladen Huzjak. Budući da imamo tri vijećnika, u Gradskom vijeću ćemo osnovati Klub vijećnika te ćemo moći utjecati na odluke Gradskog vijeća - naglasio je Bedeković.

Na izbornoj skupštini u ispunjenoj kongresnoj dvorani Hotela Minerva prisustvovali su i potpredsjednica Reformista i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, član nacionalnog Predsjedništva Reformista i predsjednik Upravnog vijeća OB-a Varaždin Zlatko Koračević, županijski vijećnici Vlasta Cindrić, Davor Golub i Krešimir Horvat.

ref toplice 1