Prvi "aktualni sat“ s gradonačelnikom večeras u Hrašćici i Gojancu Foto: VV arhiva

Prvi "aktualni sat“ s gradonačelnikom večeras u Hrašćici i Gojancu

M.P./Varaždinske vijesti | 13.6.2016. u 10:10h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinski HNS ovoga tjedna ponovno počinje s organiziranjem javnih predstavljanja po mjesnim odborima, odnosno tzv. aktualni sat s gradonačelnikom.

U planu je obilazak svih gradskih i prigradskih mjesnih odbora, a građani će tom prilikom od gradonačelnika Gorana Habuša moći saznati koji su projekti realizirani u trogodišnjem mandatu i koji sve projekti slijede u njihovom susjedstvu. Usto, Habuš će im odgovarati na postavljena pitanja, a građani će moći dati i svoje sugestije o tome koje bi projekte trebalo što hitnije realizirati u njihovim mjesnim odborima.

- Pozivamo sve građane i medije da prate ova događanja po mjesnim odborima te postavljaju pitanja, predlažu nove projekte i aktivnosti - pozivaju iz varaždinskog HNS-a.

Prvi „aktualac“ s gradonačelnikom zakazan je već danas, 13. lipnja, u Hrašćici (19 sati) te u Gojancu (20 sati).

U utorak, 14. lipnja, Habuš će biti u Donjem Kućanu (19 sati) i Kućan Marofu (20 sati), dok će u srijedu, 15. lipnja, biti u Zbelavi (19 sati) i u Gornjem Kućanu (20 sati). Aktualni sat završava u četvrtak, 16. lipnja, u Poljani Biškupečkoj (19 sati) te u Črncu Biškupečkom (20 sati).

Aktualni satovi održavat će se u društvenim i vatrogasnim domovima spomenutih prigradskih naselja.