Lumini: Sinsay trgovina u četvrtak posjetiteljicama daruje besplatnu manikuru

V.V. | 17.5.2017. u 14:12h | Objavljeno u Društvo

U trgovačkom centru Lumini u četvrtak 18. svibnja, u 9 sati se otvara trgovina Sinsay.

U povodu otvorenja u trgovini će od 12 do 20 sati biti postavljen poseban Sinsay beauty corner. U sklopu njega posjetiteljice će moći dobiti besplatnu manikuru. 

Sinsay, slavni europski modni brend kojem kontinuirano raste popularnost, u Lumini donosi jedinstvenu kombinaciju raznovrsnih modnih stilova prilagođenih djevojkama u dobi od 15 do 24 godine.

- Zanimljive dnevne, ali i večernje kombinacije oduševit će srednjoškolke, studentice i njihove vršnjakinje koje započinju poslovnu karijeru, a koje pri svakodnevnom odijevanju vole eksperimentirati s trendovima. Kolekcije brenda Sinsay prate kreacije s modnih pista, a zaštitni su im znak maštoviti motivi otisnuti na majicama te zanimljivi modni dodaci. Ovaj globalno poznati brend najmlađi je u internacionalnoj modnoj grupaciji LPP, a jedna od tajni njegova uspjeha su cijene prilagođene džepu mladih zaljubljenica u modu - poručuju iz Luminija.

Spomenimo i kako je u trgovačkom centru Lumini otvorena Mobil Media. Trgovina nudi velik izbor elektroničkih uređaja i bijele tehnike renomiranih svjetskih proizvođača. 

Mobil Media maloprodajni je lanac potrošačke elektronike i tehnike čije se trgovine otvaraju diljem zemlje – od Dubrovnika preko Pule do Osijeka. Novootvorena trgovina u centru Lumini prva je na sjeverozapadu Hrvatske.

Označeno u
Galerija slika