Miroslav Marković, predsjednik GO SDP Varaždin Foto: VV arhiva

Predsjednik varaždinskog SDP-a uplatio 4.000 kuna za spas stranke

Varaždinske vijesti | 7.2.2018. u 13:01h | Objavljeno u Aktualno

- Budući da se SDP presudom Visokog trgovačkog suda iznenada našao u velikim financijskim problemima i prijeti mu blokada računa, danas sam uplatio 4.000 kuna na račun Stranke. Riječ je o cijeloj mjesečnoj naknadi koju primam kao član Nadzornog odbora Termoplina iz Varaždina - priopćio je danas Miroslav Marković, predsjednik GO SDP Varaždin, nakon što je Visoki trgovački sud presudio da SDP morati platiti troškove predizborne kampanje Milana Bandića za lokalne izbore 2009. godine. Riječ je o gotovo 10 milijuna kuna.

- U članstvo NO tog poduzeća, u kojemu zastupam interese svih svojih sugrađana, došao sam zahvaljujući SDP–u i red je da pomognem svojoj Stranci kada je u ovakvim teškoćama. Moje kolegice i kolege u Gradskoj organizaciji Varaždin, a i mnogi drugi, znaju kako trošim naknadu i da veći dio odvajam za rad Stranke, dajem članovima kojima je ta pomoć prijeko potrebna te doniram raznim udrugama i u humanitarne svrhe. To radim iz srca, i radit ću dalje dok ću to biti u mogućnosti. Sada je vrijeme da svi pomognemo našoj Stranci - apelirao je Marković.

Ujedno je pozvao sve članove SDP-a da, ukoliko to još nisu, plate članarinu, a one koji su u upravnim vijećima i nadzornim odborima, te posebno dužnosnike stranke, da učine isto kako bi, kako je naveo "što prije izvukli SDP iz financijskog gliba u koji su zapali zbog nečijeg nesavjesnog gospodarenja našim novcem".

Priložio je i potvrdu o uplati svoje donacije:

predsjednik-varazdinskog-sdp-a-uplatio-4-000-kuna-za-spas-stranke.jpeg