Niki Dobovičnik dva zlata, bronca i najvrijedniji rezultat

| 26.1.2016. u 08:09h | Objavljeno u Sport

Ukupno 18 kadeta i mlađih kadeta varaždinskog Baroka nastupilo je u Zagrebu na mitingu „Medo“, 4. ovogodišnjem mitingu iz Mini Grand Prix serije, a nastupilo je 326 natjecatelja iz 18 klubova.

Najuspješnija predstavnica Baroka bila je mlađa kadetkinja Nika Dobovičnik, koja je osvojila tri odličja. Bila je zlatna u utrkama 200 i 400 slobodno, te brončana na 100 slobodno. Zauzela je i peto mjesto u utrci 200 mješovito. Na kraju natjecanja nagrađivani su najuspješniji pojedinci, a Nika Dobovičnik dobila je nagradu za najvrjedniji rezultat u kategoriji mlađih kadetkinja. Pehar i nagradu sponzora zaslužila je za rezultat u disciplini 400 slobodno koji joj je donio najviše bodova.

U jakoj konkurenciji četvrta mjesta zauzimali su Luka Štumberger na 200 prsno i 400 mješovito, te Jakov Igrec na 200 delfin. Mila Mitrović bila je 5. na 200 prsno.

Barok su još predstavljali i Vid Ilčić, Matej Čok, Erik Hunjek, Dorian Klepač, Luka Kokotec, Bruno Obrstar, Karlo Rogina, Ivan Turkalj, Fran Čurdija, Lana Cvetko, Elena Balažinec, Katja Balažinec i Dora Jurak.

Oko 60 članova Baroka, svih natjecateljskih kategorija, nastupiti će 6. i 7. veljače na Regionalnom prvenstvu u Sisku.