"No matter what...": Nova kolekcija Iggyja Popovića

| 4.12.2015. u 18:54h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Hrvatski frizer Iggy Popović, kada nije u Londonu, Stocholmu ili na Mallorci, pronađe vremena za svoju drugu kreativnu stranu – dizajniranje odjeće. Već 22 godine ovaj umjetnik stvara osebujne kolekcije, a ovih dana je snimio kampanju za proljeće/ljeto 2016.

Pod motom „No matter what...“ Iggy Popović je odlučio u kolekciji za proljeće-ljeto 2016. naglasiti moć žene i osloboditi je suvišne romantike i sladunjave nježnosti. U vremenu kad žene još jednom dokazuju svoju unutarnju snagu i sposobnost, Iggy ih odjeva u minimalističke krojeve te u odvažne komade inspirirane vojničkim uniformama, a pritom vješto naglašava njihovu ženstvenost i seksipil.

Nova kolekcija Iggyja Popovića donosi priču o ženama koje žele marširati gradom i osvajati svojim beskompromisnim stavom. U tim nosivim, istovremeno luksuznim i udobnim komadima, osim odvažnog military kitcha, prepoznaje se i nadahnutost glazbeno-modnom ikonom s kraja 70-ih godina prošlog stoljeća - Blondie. Tkanine supodatne i pomno birane kakvoće, a boje su zagasite - od toplih smeđih, preko neutralnih sivih do izražajnih zelenih tonova.