Mladi HNS-a Trnovca Bartolovečkog: Patricija Hrman predsjednica, potpredsjednici Kristina Guzi i Lovro Težački

vv / hns | 11.3.2018. u 09:36h | Objavljeno u Aktualno

Patricija Hrman izabrana je za predsjednicu, a Kristina Guzi i Lovro Težački potpredsjednike na izbornoj skupštini Mladih HNS-a Trnovec Bartolovečki.

Zahvalivši na podršci i izboru, Hrman je izrazila nadu da će svojim programom i djelovanjem osnažiti ulogu mladih u politici.

- Cilj nam je da mladi budu aktivni sudionici političkog, ekonomskog i društvenog razvoja naše Općine, ukazala je predsjednica, naglasivši da joj je čast voditi organizciju te da vjeruje kako će opravdati ukazano povjerenje.

Na izbornoj skupštini prisustvovali su i načelnik Općine Trnovec Bartolovečki, te predsjednik Podružnice HNS-a Trnovec Bartlovečki Zvonko Šamec, predsjednik Mladih HNS-a Republike Hrvatske Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik ŽIOM HNS-a Varaždinske županije Alen Grabar, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Trnovec Bartolovečki Ivana Kosec te kandidatkinja za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije Anita Rep.

- Zadovoljstvo mi je prisustvovati izbornim sjednicama Mladih HNS-a  jer one pokazuju dvije stvari. Jedna od njih je da su mladi temeljni stup podružnice, a druga vžnije je da mladi ljudi nisu odustali od namjere da učine nešto više za zajednicu u kojoj žive, i to kroz politički aktivizam u HNS-u, koji prepoznaju kao modernu, građansku, liberalnu opciju, rekao je Bunić te čestitao Patriciji Hrman na izboru za predsjednicu.

Izabranim mladima obratio se i predsjednik Podružnice HNS-a Trnovec Bartolovečki i načelnik Općine Zvonko Šamec.

-Mladi HNS-a Trnovec Bartolovečki bili su aktivni u proteklim godinama, mnoštvo aktivnosti i mnoga politička, sportska, društvena djelovanja su iza njih čime pokazuju da su temeljni stup Podružnice HNS-a Trnovec Bartolovečki na kojem ćemo graditi podružnicu ali i politike za boljitak naše Općine. Rad i trud koji mladi ulažu prepoznali su i ostali što vidimo u porastu broja mladih članova.