Mladi HNS-a skupljaju donacije za Utočište sv. Nikola

| 20.7.2016. u 15:32h | Objavljeno u Aktualno

- Mladi HNS-a uskoro kreću s novim aktivnostima, među kojima je i obilazak svih krajeva Hrvatske u sklopu ljetne kampanje. U međuvremenu, bili su aktivni na svim poljima, od organizacije humanitarnih akcija, pa do obrazovanja - priopćili su iz HNS-a Varaždinske županije.

Istaknuli su i kako je županijski predsjednik Mladih HNS-a Varaždinske županije te potpredsjednik Mladih HNS-a RH Alen Grabar prvi je polaznik iz Varaždinske županije kojemu je uručena diploma interdisciplinarnog studija pod nazivom „Upravljanje u institucijama države", a koji se u organizaciji Političke akademije Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata i Međunarodnog edukacijskog centra održavao protekle dvije godine u Zagrebu.

Predavanja i seminare održali su profesori s Fakulteta političkih znanosti, Filozofskog fakulteta i Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te mnogi drugi.

Od humanitarnih aktivnosti, trenutno je u tijeku akcija Mladih HNS-a Varaždin. Ovog puta prikupljaju donacije u vidu igračaka, knjiga, slikovnica i sl. za djecu od 2 do 12 godina. Donacija je namijenjena Utočištu Sv. Nikola.