Mladež HDZ-a prikupila 20 kubika drva za ogrjev kako bi ludbreška obitelj imala topli dom

| 10.2.2019. u 14:39h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Članovi mladeži HDZ-a grada Varaždina i Varaždinske županije organizirali su još jednu akciju čiji je cilj pomoći potrebitima, a ovoga su im se puta pridružili članovi ludbreške Mladeži HDZ-a.

Svi zajedno prikupili su 20 kubika drva za ogrjev te ih donirali jednoj od potrebitih obitelji u Ludbregu.

- Teško je kad čovjek svojoj obitelji ne može pružiti najosnovnije, a ono što bi svatko od nas trebao imati je topli dom. No, kad netko ne može sam, trebamo priskočiti i pomoći - rekao je Sven Bunta, predsjednik varaždinske Mladeži HDZ-a.

Tin Jurak, predsjednik županijske Mladeži HDZ-a istaknuo je kako su mladi iz HDZ-a brzo reagirali kad su doznali da je obitelji u Ludbregu potrebna pomoć.

- Nismo puno razmišljali, sve smo brzo organizirali i svi zajedno učinili što je u našoj moći kako bi što prije osigurali drva ovoj obitelji i oslobodili ih bar te brige. Zima još nije gotova, bit će još minusa, ali ovoj obitelji više neće biti hladno - rekao je Jurak.

Ivan Salopek, predsjednik Odbora za mlade i demografiju HDZ-a Varaždinske županije ističe da su svi članovi mladeži ove stranke uvijek spremni pružiti ruku onima kojima je potrebna pomoć.

- Solidarnost i plemenitost odlike su koje bi trebali imati svi. Drago mi je da su mladi u HDZ-u upravo takvi, nesebični, socijalno osviješteni, uvijek voljni pomoći ljudima u potrebi. Ovakvih i sličnih akcija bit će još – to smo zacrtali našim programom i to ćemo i ostvariti - poručio je.