Milanović u Ludbregu: Važna mi je Hrvatska i važni su mi ljudi

| 27.2.2016. u 20:09h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik SDP-a i bivši premijer Zoran Milanović danas je prisustvovao SDP-ovoj stranačko-izvještajnoj konvenciji u Ludbregu. Pred prepunom dvoranom u Pučkom otvorenom učilištu Milanović nije držao govor, nego je dao riječ članovima, koji su ga ''izrešetali'' pitanjima. Bilo je riječi o prošlom mandatu Vlade, a teme su bile raznolike, od dvojezičnih ploča pa do imena zagrebačke zračne luke koja sad nosi naziv ''Franjo Tuđman''.

Poručio je kako se stranka neće razjediniti bez obzira na ishod unutarstranačkih izbora, rekao je kako vjeruje da neće biti izlazaka iz stranke onih članova koji sad podržavaju njegove protukandidate. Milanović se sa stranačkim kolegama iz Ludbrega osvrnuo i na njegovu retoriku u javnosti te saslušao što oni o tome misle, a Ludbrežani su mu poručili da bi sličnih druženja poput ovog danas, trebalo biti što više.

- Meni je uvijek bio važan ugled države, važna mi je Hrvatska i važni su mi ljudi, od Vukovara do Dubrovnika - bila je jedna od Milanovićevih poruka na današnjem druženju u Ludbregu.

Okupljenima se obratio i domaćin Dubravko Bilić, a u Ludbregu su bili i Igor Dragovan, glavni tajnik SDP-a, bivši ministar prometa i sadašnji saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić, zastupnik Mario Habek, kao i dožupan Varaždinske županije Alen Kišić.


Što kaže o prozivkama vladajućih o tome da je bivša Vlada zapostavljala Sjever Hrvatske, te zašto nije bilo SDP-ovih dužnosnika iz Varaždinske županije u prošloj Vladi, kakva su njegova razmišljanja o političkim imenovanjima, a kakva o privilegijama zastupnika te postoji li mogućnost da podrži projekte aktualne Vlade pročitajte u intervjuu u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti...

Vezana vijest: Komadina u Varaždinu: 2. travnja preuzimam predsjedanje SDP-om