Kostanjevac Štromaru: Izađi na izbore za načelnika i bori se!

vv | 30.12.2016. u 14:11h | Objavljeno u Aktualno

Načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac priopćenjem se osvrnuo na jumbo plakat s naslovom „Vinica zaslužuje bolje – zato Štromara za načelnika“ koji je osvanuo u Vinici.

- Tko je takvo nešto napravio upravo pred naš najveći blagdan Božić - nije primjereno! No, nije i nikakvo čudo, jer ovima iz HNS-a predvođenim svojim predsjednikom, Božić ionako ništa ne predstavlja. Pitaju me ovih dana ljudi „Da li je načelniče istina da će se Štromar kandidirati za načelnika ili je to neka šala?“ A pitaju me i da li ću se ja kandidirati!

Zato radi javnosti i ozbiljnosti, ali i političke odgovornosti za našu Općinu Vinica, moj odgovor je ovaj: ako moja stranka i članovi HDZ-a tako odluče, ja ću se s najvećim veseljem na ovim izborima kandidirati i vjerujem, pobijediti! Znate, ja se nemam čega bojati kao niti naši vijećnici i moja zamjenica, jer smo časno zastupali interese kako općine radom na svim razvojnim projektima, tako i naše stranke, Hrvatske demokratske zajednice. Dakle, ponavljam, ako me stranka podrži, bit ću protukandidat Štromaru na predstojećim lokalnim izborima u Općini Vinica! Apeliram na toleranciju i demokratsko nadmetanje, a moja poruka Štromaru je: Izađi i bori se! - stoji u priopćenju Marijana Kostanjevca.