Kišić: Varaždin ne treba gradonačelnika kojeg će se uhićivati u Vijećnici!

M.P./Varaždinske vijesti | 19.5.2017. u 12:42h | Objavljeno u Aktualno

- Želimo stabilnost ovom gradu, a da bismo je imali, potrebno nam je 13 ruku u Gradskom vijeću. Vjerujem da tih 13 ruku ova lista može osvojiti jer to je jedini jamac stabilnosti u ovome gradu. Grad nije spreman na nove šokove. Varaždin ne treba nove probleme oko proračuna, ne treba probleme oko nerješavanja ključnih problema poput prosjeka plaća i baliranog otpada, Varaždin ne treba gradonačelnika kojeg će se uhićivati u Vijećnici - poručio je to posljednjeg dana kampanje Alen Kišić, kandidat SDP-a, HNS-a, HSS-a, HSU-a i laburista za gradonačelnika Grada Varaždina.

Ukratko se osvrnuo i na samu kampanju.

- Ona se pred sam kraj zaoštrila, no generalno, nije bila teška. Ipak, moram priznati da sam bio najnapadanija osoba u kampanji. Čak i kada su se potukli predstavnici HDZ-a i Čehokove liste, Alen Kišić je bio kriv. Prišli su mi nadimke poput „Drug Tito“, „Sulejman“, brojili su mi dane u Varaždinu i kilograme. Ispao je veći problem da ne možete biti kandidat za gradonačelnika jer imate puno kila, a ne zato jer ste oštetili proračun i sudi vam se u tri kaznena postupka. No, mi smo sve prošli sa smiješkom jer su nama najbitniji građani - naveo je Kišić.

Pozvao je birače da izađu na izbore te da zaokruže „5 do 12“. Odnosno, broj pet budući da je on kandidat broj pet na listi za gradonačelnika, a 12 je broj koju nosi lista za Gradsko vijeće. Nikoga od kandidata na toj se listi, kaže Kišić, ne tereti da su oštetili bilo koga na svijetu, posebice ne gradski proračun.

- Pozivam građane da izađu na izbore jer Varaždin treba stabilnost, treba časne ljude i pozivam ih da zaokruže „5 do 12“ kako bismo zajedno vratili ponos gradu jer zajedno i mi i građani možemo. Izađite i glasujte za najbolje pa makar to bio i ja - poručio je Kišić.