Josip Hehet i dalje na čelu županijskog Foruma seniora SDP-a

Varaždinske vijesti | 19.3.2017. u 20:12h | Objavljeno u Aktualno

Članice i članovi Županijske organizacije Foruma seniora SDP-a Varaždinske županije održali su svoju redovnu izbornu skupštinu.

Skupština je održana u Varaždinu u prostorijama 4. mjesnog odbora, a uz prisutne delegatkinje i delegate, skupštini su nazočili i brojni gosti.

SDP-ove seniore ukratko su pozdravili predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin i kandidat za varaždinskog gradonačelnika, dožupan Alen Kišić, potpredsjednica Županijske organizacije SDP-a i predsjednica Županijske skupštine Dubravka Biberdžić, potpredsjednica Županijske organizacije Foruma žena SDP-a Jasminka Žiher i predsjednik Županijske organizacije Foruma mladih SDP-a i županijski vijećnik Luka Zrinski.

Prezentiranjem izvještaja o radu aktualni predsjednik Foruma seniora SDP-a Varaždinske županije Josip Hehet dotaknuo se brojnih aktivnosti koje su seniori organizirali u prethodnom razdoblju, izrazio zadovoljstvo što su prijedlozi SDP-ovih seniora često uvažavani od strane gradskih i županijskih čelnika te istaknuo kako vjeruje da će s izborom novog gradonačelnika Alena Kišića te reizborom župana Predraga Štromara umirovljenici grada Varaždina i Varaždinske županije imati i još veću potporu lokalne vlasti u svojim svakodnevnim aktivnostima.

Predsjednik Gradske organizacije i kandidat za varaždinskog gradonačelnika Alen Kišić zahvalio se svim članovima na njihovom aktivnom radu, sugestijama i velikoj potpori u zadnje četiri godine. Prezentirao je seniorima i neke mjere iz svog programa kojima će, ukoliko postane gradonačelnik, dodatno olakšati život umirovljenika u Varaždinu poput uskrsnica ili subnevncioniranog ili besplatnog gradskog prijevoza.

Nakon prihvaćanja izvještaja o radu, izabrano je novo vodstvo Foruma seniora, koje će voditi organizaciju u sljedeće četiri godine. Za predsjednika je ponovno jednoglasno izabran dosadašnji predsjednik Josip Hehet (Varaždin), za potpredsjednika je izabran Josip Špiranec (Lepoglava), za članove županijskog odbora izabrani su Branko Hrženjak, Marijan Furjan (Cestica), Ante Đukić, Franjo Dukarić (Ivanec), Josip Ljubić, Josipa Rudec (Lepoglava), Antun Šimić, Zlatko Pahor (Ludbreg), Gavro Tomašević, Ivica Čunović (Novi Marof), Nada Zadravec, Slavko Herceg (Varaždin), Ivan Zidar i Josip Ljubić (Varaždinske Toplice), dok će tajnik biti izabran na konstituirajućoj sjednici županijskog odbora.

Na samom kraju Alen Kišić je u ime stranke podijelio zahvalnice članovima koji su svojim dugogodišnjim članstvom i radom doprinijeli razvoju Foruma seniora u njegovih okruglih 20 godina postojanja.

forum_seniora_2.jpeg

forum_seniora.jpeg