Jadranka Bahlen pristupila Klubu zastupnika Reformista

| 1.9.2017. u 12:25h | Objavljeno u Aktualno

- Moram izraziti veliko zadovoljstvo što su Hrvatska stranka umirovljenika i Jadranka Bahlen pristupili Klubu reformista. Dogovorili smo jednu vrlo konkretnu suradnju u cilju zadovoljenja interesa svih umirovljenika - rekla je Natalija Martinčević na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je Jadranka Bahlen, županijska vijećnica, potpredsjednica Hrvatske stranke umirovljenika i predsjednika Saveza udruga umirovljenika Varaždinske županije pristupila Klubu zastupnika Reformista u nadi ostvarenja što bolje kvalitete umirovljenika u Varaždinskoj županiji.

- Mi ćemo kroz mogućnosti koje imamo pojačati izdvajanja za umirovljenike kao jednu od naših najosjetljivijih skupina - rekla je Martinčević, pri tome misleći na veća izdvajanja iz proračuna, prijevoz, božićnice i na aktivno uključivanje u pripreme projekata usmjerenih prema europskim fondovima.

Novost je to da će se osnovati Savez umirovljenika kao službeno radno tijelo županije.

Kako navodi Martinčević, niz većih kapitalnih projekata koje je pokrenula županija, između ostalog, energetska obnova sedam zgrada u krugu bolnice, obnova Domova zdravlja te skora obnova Palijativne bolnice u Novom Marofu, podići će kvalitetu života umirovljenika.

- Sve ono što dobijemo, mi smo jako sretni. Gospođa Martinčević je meni jako puno toga obećala i ja se nadam da je ona žena od riječi. Nadam se da ćemo uz njenu pomoć umirovljenicima Varaždinske županije pružiti puno više nego smo im pružili posljednjih osam godina - rekla je Jadranka Bahlen, navodeći kako oni nažalost ne mogu promijeniti niske mirovine umirovljenika u Varaždinskoj županiji ali mogu bar nešto poboljšati kako bi se podigla kvaliteta života umirovljenika.

Konferenciji je prisustvovao i Zlatko Koračević, predsjednik kluba vijećnika Reformista koji je pozdravio potporu Jadranke Bahlen te joj zaželio dobrodošlicu i dobru suradnju.