Ivanečki SDP na izbore bez HNS-a, a imat će i kandidata za gradonačelnika Foto: Facebook

Ivanečki SDP na izbore bez HNS-a, a imat će i kandidata za gradonačelnika

vv | 1.3.2017. u 23:41h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što su zbog neslaganja oko (ne)ponuđenih mjesta SDP i HNS razišli u Ludbregu, ni u Ivancu neće biti ništa od njihove predizborne koalicije, a pitanje je i što će biti poslije. Barem se tako čini nakon oštrog istupa Daniela  Vlaisavljevića, potpredsjednika ivanečkog Gradskog odbora SDP-a i predsjednika Kluba vijećnika SDP-a Varaždinske županije.

-Iz principijelnih razloga odlučili smo ići sami na izbore. Dvanaest godina tapkanja Ivanca u mraku je bilo dovoljno i sad želimo Ivancu i Ivančanima ponuditi  nešto novo, rekao  je za eivanec.com Vlaisavljević.

Gradski odbor SDP-a Ivanec jednoglasno je odlučio da će na lokalne izbore izaći samostalno i  s Vlaisavljevićem kao kandidatom za gradonačelnika, a nezadovoljan „nekorektnim odnosom“ HNS-a tijekom razgovora o eventualnoj zajedničkoj listi za predstojeće  lokalne izbore te loših odnosa tijekom dosadašnje koalicije. Zbog svega toga upitno je i što će biti nakon izbora.

-S obzirom da smo sad odlučili izaći sami na izbore, mislimo da ne bi bilo pošteno da uđemo u postizbornu koaliciju s HNS-om. Tko me poznaje, zna da se ne predomišljam samo tako i da držim do svoje riječi. Odlučili smo i to  nećemo  mijenjati, rekao je Vlaisavljević za www.eivanec.com.