Održana izborna skupština Ženske inicijative HNS-a Beretinec Foto: HNS Beretinec

Ivana Sviben predsjednica, Aleksandra Hrebak potpredsjednica Ženske inicijative HNS Beretinec

M.N./Varaždinske vijesti | 8.2.2018. u 11:49h | Objavljeno u Aktualno

U Beretincu je održana izborna skupština Ženske inicijative Podružnice HNS-a Beretinec. Za predsjednicu je izabrana Ivana Sviben, za potpredsjednicu Aleksandra Hrebak, a za tajnicu Ivana Košćak. Nakon izbora članovima se obratila novoizabrana predsjednica Ivana Sviben.

- Želim se zahvaliti na ovoj ukazanoj časti i prijedlogu našeg predsjednika za ovu funkciju koju objeručke prihvaćam. Ženska inicijativa HNS-a Beretinec svojim će djelovanjem isticati važnost uloge žene u politici, djelovat će ne samo u političkom već i društvenom te socijalnom smislu - rekla je Sviben.

Na izbornoj skupštini prisustvovali su i načelnik općine Beretinec Igor Kos, predsjednik Podružnice HNS-a Beretinec Nikola Žganec, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, tajnik ŽO HNS-a Zlatan Mošmondor, te voditelj Tima Centar Enriko Parlaj.

- Čestitam svim izabranim ženama i želim Vam puno sreće u radu. Jedan od glavnih ciljeva Podružnice HNS Beretinec je učiniti našu općinu boljim mjestom za život, a posebice boljim mjestom za našu djecu. Rad Ženske inicijative uvelike će doprinijeti ostvarenju tog cilja – istaknuo je Kos.

- Nakon uspješne Podružnice, Ženska inicijativa HNS-a Općine Beretinec nije slučajnost. Brojnost naših članova je u porastu, a sve to zaslugom timskog rada i u konačnici rezultata. Želja nam je i dalje raditi za dobrobit svih mještana, a sada kad nam se uključi još više žena zajedno ćemo biti zasigurno jači. Još mnogo inicijativa, novih ideja i projekata je pred nama – veselim se tome – rekao je Žganec.

- Podružnica HNS-a Beretinec ostvaruje izvrstan rezultat na terenu, rast članstva rezultira i rastom rezultata. Jedan od rezultata je i Ženska inicijativa koja će uvelike doprinijeti radu same Podružnice. Čestitke svima izabranima – posebno je istaknuo Leverić.

Beretinec3.jpg

Beretinec2.jpg

Beretinec1.jpg