Habijan predao potpise i poručio: 21. svibnja Varaždinci imaju priliku uključiti Varaždin

V.V. | 4.5.2017. u 16:09h | Objavljeno u Aktualno

- Siguran sam da će mi 21. svibnja građani Varaždina dati povjerenje koje su dosad ukazali ovim potpisima podrške na mojoj listi da bih, prije svega, odgovorno i transparentno upravljao Gradom i proveo toliko očekivane promjene za koje je sad uistinu 5 do 12. Zajedno sa svojim sugrađanima ću uključiti Varaždin - izjavio je Habijan prilikom predavanja kandidacijske liste.

Danas su, istekom zakonskog roka za prikupljanje potpisa, u točno 11.55 sati, Damir Habijan i članovi njegovog tima, Gradskom izbornom povjerenstvu predali potpise, odnosno kandidacijske liste za kandidaturu kandidata za gradonačelnika te kandidaturu kandidata za Gradsko vijeće.

- Nedopustivo je da osobe ili političke opcije koje su stvorile probleme u Varaždinu budu oni koje se bira da ih rješavaju. Uzrok problema ne može biti rješenje. Nakon toliko godina stagnacije i gomile problema u kojima se Varaždin nalazi, hitno mu je potreban program koji ne predstavlja samo skup lijepih želja i obećanja, već realan, održiv i razvojan program s jasnom vizijom i smjerom razvoja. Habijan predstavlja program koji je detektirao sve probleme grada s ponuđenim konkretnim rješenjima - poručuju iz njegovog tima. 

- Varaždin zaslužuje promjenu loših modela vladanja koji su u ovom gradu prisutni zadnjih petnaest godina. Upravo to je razlog odluke da se angažiram na lokalnoj politici kao zamjenik gospodina Damira Habijana na listi HDZ. Kao poduzetnik i angažirani pojedinac koji je do sada bio aktivan kroz Hrvatsku Udrugu poslodavaca, upoznao sam koliko politika afirmativnim pristupom može olakšati poslovanje i podizanje konkurentnosti gospodarstva. Lista koju je Damir okupio je lista ljudi koji su se dokazali u svom životu i do sada nisu sudjelovali u lošim odlukama prošlih vlasti - izjavio je Denis Čupić, kandidat za zamjenika gradonačelnika. 21. svibnja je dan za promjene i dan kad svi uključujemo Varaždin.

- Želja nam je osigurati kvalitetniju, pouzdaniju i transparentniju suradnju s građanima - napominje Habijan.

Označeno u