Damir Habijan i Natalija Martinčević Foto: VV arhiva

Habijan i Martinčević komentirali Čehokovu kandidaturu za gradonačelnika

Varaždinske vijesti | 17.4.2017. u 12:47h | Objavljeno u Aktualno

- Svaka Varaždinka i svaki Varaždinac imaju pravo kandidirati se za gradonačelnicu odnosno gradonačelnika Grada Varaždina. Međutim, isto tako mislim da građani znaju što su nam neki kandidati ostavili u nasljeđe - ovim je riječima HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Varaždina Damir Habijan komentirao prošlotjednu najavu kandidature Ivana Čehoka.

- U predstojećoj kampanji neću se baviti svojim protukandidatima, već ću u komunikaciji s Varaždinkama i Varaždincima nastojat pokazati svoju viziju Varaždina i kako realizirati naš program koji smo predstavili prošlog mjeseca. Vrijeme je da Varaždin gleda u budućnost, a ne da se vraća u prošlost - napomenuo je Habijan.

Čehokovu kandidaturu komentirala je i Natalija Martinčević, kandidatkinja Reformista.

- Kao što sam i najavila, vodim isključivo pozitivnu kampanju predstavljajući svoj program i vrlo konkretne projekte, te svo svoje vrijeme i energiju želim posvetiti našim sugrađanima i rješavanju njihovih problema, a ne protukandidatima. U kampanji bih željela čuti što više ideja i sadržaja kao poboljšati kvalitetu života naših građana od svih protukandidata, pa tako i od Čehoka, koji nesporno ima zasluga i znanja kao bivši gradonačelnik. No osobno smatram da je ipak trebao pričekati da se njegovi sporovi riješe posebno zato jer su vezani uz grad i gradske tvrtke, te bi mogli biti ozbiljno opterećenje ukoliko dobije povjerenje građana. Mislim da grad Varaždin treba novu snagu i energiju, neopterećenu prošlošću, ali i iskustvo iz gospodarstva i dokazanu sposobnost da se bori za grad Varaždin što ja kao kandidatkinja nudim - kazala je Martinčević.