FOTO Varaždinski HDZ-ovci i partneri na velikom božićnom druženju, pogledajte kako je bilo

I.K., D.P. | 19.12.2017. u 21:35h | Objavljeno u Aktualno

Županijska organizacija HDZ-a Varaždinske županije i Gradska organizacija HDZ-a Varaždin večeras je priredila božićno druženje za članove i simpatizere stranke uoči nadolazećih blagdana.

Bila je to prilika da se članovi i partneri podruže u ležernoj atmosferi i osvrnu na proteklo razdoblje.

- Ovo je prilika da se zahvalimo svim članovima na aktivnostima, posebno na lokalnim izborima na kojima je HDZ jako dobro prošao. Prošle godine u ovo vrijeme najavili smo investicijski “boom” i investicije su ili počele ili je u tijeku raspisivanje natječaja za oko milijardu kuna. Smatram da je to prvenstveno zasluga HDZ-a, ali i koalicijskih partnera - kazao je Anđelko Stričak

Pozvao je članove da podrže suradnju te svima čestitao Božić. Osim toga, kazao je kako treba slušati ljude te pozvao sve HDZ-ove dužnosnike da vide, čuju i osjete probleme građana te ih rješavaju časno i ponosno.

Alen Runac je podsjetio kako je HDZ godinama bio u oporbi u Varaždinskoj županiji i “lajao na mjesec”, a sada su ga glasači zadužili da dođe vlast te provodi projekte.

Pozvao je na zajedništvo te koristeći sportski žargon, kazao kako je HDZ jaka ekipa.

- Ako svaki igrač da 100 posto od sebe, konkurencija nam nije ni do koljena - zaključio je Runac te dodao kako misli na SDP.

Na božićno druženje HDZ-ovaca došli su i dogradonačelnik Varaždina Zlatan Avar i gradonačelnik Ivan Čehok koji je kazao kako je suradnja s HDZ-om u gradu i više nego dobra.

- Sve ide bez ikakvih poteškoća. Mislim da gospodin Habijan suvereno, ozbiljno i odgovorno vodi Gradsko vijeće. On je pravnik i ima urođeni i izvježbani instinkt za vođenje predstavničkih tijela i možemo reći zasada da je koalicija bila uz obostrano uvažavanje - kratko je prokomentirao Čehok.

Označeno u