FOTO: Predizborni skupovi Reformista

| 29.10.2015. u 19:02h | Objavljeno u Aktualno

Članovi Narodne stranke - REFORMISTI u proteklih su mjesec dana obišli sve gradove i općine u Varaždinskoj županiji te prezentirali svoje programe i projekte. Na skupovima su uz predsjednika stranke Radimira Čačića i potpredsjednicu stranke i saborsku zastupnicu Nataliju Martinčević, bili i kandidati s liste za Hrvatski sabor.

Reformisti, naime, imaju čak 7 kandidata iz Varaždinske županije. Darko Hrenić je iz Novog Marofa, Tomislav Paljak iz Sračinca, Krešimir Horvat iz Ludbrega, a Marija Sambol iz Lepoglave. Tri kandidata su iz grada Varaždina: Radimir Čačić kao nositelj liste, Natalija Martinčević kao druga na listi i Vlasta Cindrić.

Na svim predizbornim skupovima bila je izvrsna atmosfera s velikom brojem naših sugrađana koji su došli čuti što će sve Reformisti realizirati u sljedećem mandatu, prvenstveno u Varaždinskoj županiji.  

Na skupovima je bilo i riječi o svemu što je do sada kroz rad Radimira Čačića kao župana i ministra u Vladi realizirano te za što se Natalija Martinčević kao zastupnica uspjela izboriti u Hrvatskom saboru. Ona je kao saborska zastupnica dala najveći broj zakonskih prijedloga u odnosu na druge zastupnike iz Varaždinske županije. Većina tih zakonskih prijedloga i inicijativa bila je usmjerena na boljitak grada Varaždina i Varaždinske županije.

Poruka koju Reformisti daju je da na ovim izborima građani trebaju izabrati ljude koji su se dokazali u svom radu i zalaganju za naš kraj. Posebno je bilo naglašeno da nam politika koja će se za nas krojiti u Zagrebu ili kako neki nude čak u Dalmaciji, našem kraju neće donijeti ništa dobro, kao što dokazano nije donijela niti do sada.

Na ovim izborima Reformisti pozivaju građane da glasaju za svoj kraj, za svoju županiju, za svoje gradove i općine i za svoje ljude.

Označeno u