FOTO: HNS-ovci u Ludbregu održali humanitarno-sportski susret za „Zakladu Vita“

Varaždinske vijesti | 5.6.2016. u 20:19h | Objavljeno u Aktualno

Na ludbreškom Otoku mladosti u subotu su u organizaciji lubreškog HNS-a održani humanitarno-sportski susreti, sva su prikupljena sredstva namijenjena „Zakladi Vita“.

Ludbreški HNS-ovci tako su spojili ugodno s korisnim, a oni koji su se odvažili na natjecanje, mogli su snage odmjeriti u beli, kuglanju, pikadu...

Predsjednica ludbreškog HNS-a Petra Pokec rekla je kako je u planu još sličnih događanja te je izrazila zadovoljstvo zbog dobrog odaziva, posebice zato jer je riječ o humanitarnom događaju.

Okupljene je došao pozdraviti i župan Predrag Štromar, zamjenik predsjednika HNS-a, a bile su tamo i saborske zastupnice Božica Makar, Marija Puh te Anka Mrak Taritaš. Također, susretima su nazočili i HNS-ov dožupan Alan Košić, kao i tajnik županijske organizacije HNS-a Zlatan Mošmondor, a svojim je dolaskom ovo humanitarno događanje podržao i SDP-ov ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić.

U sportskim susretima sudjelovali su i načelnici okolnih općina, kao i brojni drugi HNS-ovci, ali i simpatizeri HNS-a te članovi drugih stranaka.

Članovi Mladih HNS-a Varaždinske županije, kojima se pridružio i predsjednik Mladih HNS-a Matija Zamljačanec, pobrinuli su se za pripremu graha u čemu su im pridružili i ostali članovi i simpatizeri. Naposljetku je pripremljeno je šest kotlića graha, dok su ludbreški ribiči pak pripremili fiš paprikaš.

Galerija slika