Domagoj Dretar predsjednik Reformista u Gornjem Knegincu

VV | 6.4.2019. u 20:05h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Na Izbornoj skupštini općinske organizacije Reformista Gornji za predsjednika je izabran Domagoj Dretar, dok su za potpredsjednike izabrani Sandra Bajec i Vanja Oskoruš. Također, izabrano je predsjedništvo Općinske organizacije. Na početku Izborne skupštine sve prisutne pozdravio je predsjednik Županijske organizacije Varaždinske županije i zamjenik župana Tomislav Paljak.
- Naša stranka je stranka s rezultatima, želimo pružiti šansu svima da se dokažu, tako je i ovdje na ovom prostoru i u ovoj općini pa mi je zbog toga posebno drago da upravo ovdje imamo mladog čovjeka s kojim možemo pokazati i dokazati našu snagu. Radimo u ovom trenutku 122 projekta u cijeloj Županiji, ukupne vrijednosti preko 730 milijuna kuna – naglasio je Paljak.
Novi predsjednik kneginečkih Reformista istaknuo je kako je u politiku ušao vođen riječima predsjednika stranke da je politika mjerljiva disciplina.
- Upravo to je vidljivo u našoj Županiji jer od dolaska župana Čačića realizirani su brojni projekti koji se mogu vidjeti. Izgrađene i dograđene škole, bolnice, a posebno sam ponosan da se u našoj Županiji vodi briga o nama mladima i to je bio najveći razlog našeg priključivanja upravo Reformistima. Još za vrijeme bivšeg mandata župana Čačića uveden je besplatan prijevoz za srednjoškolce što je puno značilo i danas znači i roditeljima i djeci koji ne žive u Gradu Varaždinu. – naglasio je Dretar.
Predsjednik Reformista Čačić na kraju je istaknuo kako im je cilj, kao regionalnoj stranci, štititi interese sjevera.
- To je ono što moramo kod naših građana osvijestiti. Varaždinska županija daleko je najuspješnija po povlačenju novaca iz EU fondova, po učešću nezaposlenih po broju stanovnika mi imamo daleko najmanje učešće - 1,6%. Povlačenje novaca iz Eu fondova je ulaganje u budućnost. – naglasio je Čačić Na izbornoj skupštini bila su
potpredsjednica Reformista i savjetnica župana Natalija Martinčević potpredsjednik Županijske organizacije i županijski vijećnik Nenad Koščak, potpredsjednik Županijske organizacije Krunoslav Blaži, županijski vijećnik Roman Strelec te brojni drugi uvaženi gosti.

OO_Gornji_Kneginec.JPG