Višak na bokovima i struku sakrijte pravim odjevnim komadom Foto: Ilustracija

Višak na bokovima i struku sakrijte pravim odjevnim komadom

VV/www.ljepotaizdravlje.hr | 29.1.2016. u 20:04h | Objavljeno u Društvo

Iako ne djeluje tako, ni mršave djevojke nisu uvijek pošteđene viška na bokovima i struku, a oblikovanje tih dijelova vježbama je obično zahtjevno i dugotrajno.

Treninzi i pravilna prehrana nisu jedini način da ih prikrijemo. Četiri jednostavna trika kako možete sakriti neželjene naslage odgovarajućom garderobom, donosi portal Ljepota i zdravlje.

1. Recite “NE” hlačama s niskim strukom

Nizak, uži struk hlača vrlo lako stegnut će neželjeni višak i time ih istaknuti. Višak na bokovima i struku, na engleskom je “muffin top”. Simpatična i očigledna asocijacija. Osim što trenutačno nisu moderne, hlače niskog struka nam vizualno skraćuju noge, pa se svaki višak lakše primijeti. Dakle, visokim strukom ćete prekriti i viškove na bokovima, ali i na trbuhu, i naglasiti struk te time dati figuri ženstveniji izgled. Također, ako volite nositi kratke majice i topove, uz suknju dubokog struka izgledat ćete elegantnije.

2. Šire hlače

Jeans i hlače s više elastina, šireg i vrećastijeg kroja, mogu biti vrlo korisne u prikrivanju neželjenih viškova. Svakako je poželjno izbjegavati garderobu koja potpuno prati liniju tijela, posebno uske traperice s puno elastina.

3. Široke majice i bluze

Majice i bluze šireg kroja su također vrlo moderne i nosive u svim prilikama. Ovo je udoban komad odjeće koji je prikladan kako u dnevnoj, opuštenoj kombinaciji, tako i za večernji izlazak i elegantniji izgled. Jedna duža i šira bluza će jednostavno prekriti sve nedostatke i viškove čak i ako s njom nosite traperice, hlače koje vam u predjelu struka ne stoje najbolje.

4. Ne bojte se ogledala

Možda najbitniji činitelj u borbi sa svim viškovima i nepravilnostma na tijelu jest biti iskrena sama prema sebi. Jesu li mi ove hlače previše uske? Imam li višak iznad bokova?

Svaka od nas treba se suočiti sa samom sobom, priznati nedostatke i reći: “Ovo sam ja”, da bi mogla na pravi način pozabaviti se njima i biti sigurna u sebe. Jer, ništa nije ljepše od samouvjerene i nasmijane žene.

Označeno u