Članovi HNS-a Trnovca Bartolovečkog podijelili jaglace povodom Dana žena Foto: HNS Varaždinske županije

Članovi HNS-a Trnovca Bartolovečkog podijelili jaglace povodom Dana žena

Varaždinske vijesti | 12.3.2018. u 11:27h | Objavljeno u Aktualno

U organizaciji Podružnice HNS-a općine Trnovec Bartolovečki te Ženske inicijative HNS-a i Interesnog odbora mladih HNS-a te općine, u subotu je u Trnovcu, u povodu Dana žena, pripadnicama ljepšeg spola podijeljeno više stotina jaglaca kao mali znak pažnje.

Na već tradicionalnoj podjeli jaglaca predsjednik HNS-ove Podružnice i načelnik općine Trnovec Bartolovečki, Zvonko Šamec, zahvalio je ženama iz općine na svemu što rade u krugu svojih obitelji, ali i u javnom životu općine.

- Ovo je simboličan način da vam se od srca zahvalimo na vašem trudu i svemu što radite svih 365 dana u godini. Ovo je iskaz poštovanja prema vama koji ne smije ostati samo rezerviran za Dan žena već se ovako svi zajedno trebamo prema vama ponašati iz dana u dan – rekao je Šamec.

Podjela je i ove godine privukla veliki broj žena, a šest stotina jaglaca podijeljeno je u vrlo kratkom vremenu. Uz Šameca na podjeli je bila i predsjednica Ženske inicijative HNS-a Ivana Kosec te predsjednica Interesnog odbora mladih HNS-a Patricija Hrman. Pomoć u podjeli jaglaca pružio je i potpredsjednik Podružnice i predsjednik Općinskog vijeća Mario Sačić.

hns-trnovec-dan-zena-1.jpg

hns-trnovec-dan-zena-2.jpg

hns-trnovec-dan-zena-3.jpg

hns-trnovec-dan-zena-4.jpg

hns-trnovec-dan-zena-5.jpg

hns-trnovec-dan-zena-6.jpg