Cestičke reformiste napustilo 16 članova: Stranka postoji samo radi jednog čovjeka

vv | 30.11.2016. u 14:22h | Objavljeno u Aktualno

Ivan Dobrotić, sad već bivši član cestičkih reformista priopćenjem je izvijestio o izlasku 16 članova Narodne stranke – Reformista Cestica iz članstva u Podružnici.

- Budući da već duže vrijeme vlada nezadovoljstvo u komunikaciji sa Županijskom organizacijom, kao i središnjicom, ovakva odluka jedina je logična i razumna. Jedan od razloga odlaska je činjenica da se do sada praktički nije ništa konkretno radilo niti je bilo konkretnog programa u stranci. Sve se svodilo na politiziranje i prozivanje političkih konkurenata, najviše HNS-a. Stranka postoji samo radi jednog čovjeka, predsjednika te stranke, i on većinu vremena razmišlja kako se osvetiti ljudima i svojoj bivšoj stranci HNS-u - navodi se u priopćenju.

Dobrotić ističe da je, prilikom donošenja odluke o učlanjenju u reformiste, bio uvjeren da će to biti novi elan i zaista je imao želju napraviti nešto pozitivno za svoj kraj.

- Ubrzo se pokazalo da smo svi zajedno samo poluga za skupljanje glasova jednoj osobi, dok se naša mišljenja i stavovi nisu uvažavali. Nametanjem kandidata koji nisu bili prihvatljivi većini naših članova doveli su do loših rezultata reformista na tri izbora u posljednjih godinu dana održanih u Cestici. Na kraju su za te loše rezultate bili optuženi upravo oni koji su čitavo vrijeme upozoravali na loše odluke i poteze - ističe Dobrotić.

Ističe kako je zajednička odluka članova koji odlaze da u idućem razdoblju neće biti politički aktivni.

- Odluka se prepušta svakom od pojedinaca ukoliko se žele priključiti bilo kojoj političkoj opciji koja djeluje na području općine Cestica - zaključuje Dobrotić koji je inače bio kandidat za predsjednika vijeća Općine Cestica na prijevremenim izborima u toj općini ove godine.

Označeno u