Čekao vlak, a lopov mu iz putne torbe ukrao laptop

M.P./Varaždinske vijesti | 9.1.2017. u 13:00h | Objavljeno u Crna kronika

U razdoblju od 24. prosinca do 5. siječnja nepoznati je počinitelj provalio u vikendicu 55-godišnjakinje u Gornjogradskoj ulici u Vinogradima Ludbreškim te iz nje ukrao motornu špricu, inox bačve i nekoliko stotina litara vina. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Od 20. prosinca do 5. siječnja, nepoznati je počinitelje provalio u skladište poduzeća u Ulici Dragutina Rakovca u Varaždinu i ukrao električne motore. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U četvrtak 5. siječnja od 0.30 do 4.30 sati, na prostoru željezničkog kolodvora u Varaždinu, nepoznati je počinitelj ukrao prijenosno računalo 36-godišnjaka. Navedeni je iskoristio kraću nepažnju oštećenog, otvorio njegovu putnu torbu i ukrao mu računalo. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U četvrtak 5. siječnja, u jednoj zdravstvenoj ustanovi u Novom Marofu, nepoznati je počinitelj ušao u prostoriju za zaposlenike te ukrao novčanik s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima 54-godišnjakinje.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenih kaznenih djela.

Označeno u