Za djecu prigradskih naselja Grada Varaždina besplatne ljetne radionice

| 12.6.2018. u 15:03h | Objavljeno u Društvo

Grad Varaždin ovo ljeto organizira ljetne sadržaje za djecu s prigradskih mjesta. Program BIRD – Besplatne Interaktivne Radionice za Djecu namijenjen je za djecu školske dobi sa ciljem što kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena pod ljetnim praznicima uz druženje,socijalizaciju te stručno vodstvo.

Program će se odvijati u četiri mjesna odbora Jalkovec, Biškupec, Črnec i Poljana Biškupečka.

- Grad Varaždin nije samo Korzo, nije samo centar. Vidite da širimo sadržaje po cijelom gradu a ovo ljeto odlučili smo otići još jedan korak dalje i pružiti sadržaj djeci prigradskih naselja. Uz to što će se pilot projekt održavati u četiri mjesna odbora, kod vatrogasnog doma u Biškupcu ćemo postaviti koš za košarku - rekla je zamjenica varaždinskog gradonačelnika Sandra Malenica.

Projekt počinje 18. lipnja i trajat će do 15. srpnja, od ponedjeljka do petka, od 10 do 13 sati. Radionice su besplatne i sva djeca dobivaju besplatnu užinu.

- Programi će biti različiti, od početnog upoznavanja do različitih gosti. Imati ćemo različite radionice, od glazbenih i umjetničkih do toga da će djeca imati prilike i naučiti kako napraviti palačinke - istaknula je voditeljica projekta Lana Žiher.

Detaljne informacije o radionicama moći će se pronaći na internetskim stranicama Grada Varaždina.