Viničke učenike dočekale radne bilježnice i likovne mape koje je financirala Općina

Varaždinske vijesti | 3.9.2018. u 17:02h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Za učenike osnovnih i srednjih škola danas je službeno započela nova školska godina 2018/19.

Osobito živo i veselo bilo je u Osnovnoj školi Vinica gdje su stariji učenici pripremili program sa veselim pjesmicama i igrokazom za učenike 1. razreda kao bi im uljepšali prvi dan u školi.

DSC_0768.JPG

Prigodnoj svečanosti povodom početka školske godine prisustvovao je načelnik Marijan Kostanjevac koji je malim prvašićima koji sjedanjem u školske klupe okreću novu stranicu u svom životu poželio puno uspjeha i uručio im prigodnu slikovnicu "Hrvatska za djecu".

Načelnik je tom prigodom poželio puno uspjeha i svim ostalim učenicima, svim profesorima i učiteljima kao i svim djelatnicima škole, a povodom početka školske godine čestitku s lijepim željama uputio je i učenicima, profesorima i ravnateljici te ostalim djelatnicima Srednje škole "Arboretum Opeka".

DSC_0772.JPG

Važno je naglasiti da je kao i ranijih godina, tako je i ove godine Općina Vinica pomogla u financijskom rasterećenju roditelja nabavivši za svakog učenika potrebne radne bilježnice i likovne mape za što će iz općinskog proračuna biti osigurano oko 100.000 kuna.

Roditeljima učenika srednjih škola Općina će pomoći subvencioniranjem mjesečne autobusne karte sa 30 kuna tako da će trošak za roditelje ostati 70 kuna.

Označeno u