V. OŠ : Ravnatelj dodijelio nagrade za iznimne uspjehe učenicima i mentorima

J.Š./Varaždinske vijesti | 10.7.2017. u 11:18h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U školskom atriju V. OŠ Varaždin, dodijeljene su 4. srpnja nagrade učenicima i mentorima za županijska i državna natjecanjima i učenicima koji su svih osam razreda položili s odličnim.

-S ponosom sam dodijelio priznanja, zahvalnice i nagrade učenicima i njihovim mentorima jer su to zaslužili svojim radom, trudom i zalaganjem kroz cijelu školsku godinu – rekao je ravnatelj Mario Šipek, dodavši da su učenici i mentori nagrađeni vrijednim knjigama.

Za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji graditeljstvo nagrađena je Stela Kukec. Za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz tehničke kulture u kategoriji Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina i za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz Sigurno u prometu nagrađena je Anamarija Mrkonjić. Za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz Sigurno u prometu nagrađen je Domagoj Belić.

Za osvojeno 3. mjesto na županijskom natjecanju iz Sigurno u promet ekipa V. osnovne škole Varaždin nagrađeni su Domagoj Belić, Vito Martinčević, Anamarija Mrkonjić, Lorena Maček te mentorica Ines Brckan. Za osvojeno 2. mjesto na državnom natjecanju „Čitanjem do zvijezda“ u kategoriji plakat nagrađena je Linda Ljubić te mentor Pjerino Hrvaćanin. Za 10 posto najbolje plasiranih učenika na Međunarodnom matematičkom natjecanju „Klokan bez granica“ nagrađeni su i Lucija Šavor, Stela Kukec, Vedran Maček, Roko Šestak i kao najbolji Danijel Hukić.

Što se tiče sportskih natjecanja za osvojeno 1. mjesto na županijskom sportskom natjecanju u disciplini rukomet djevojčice, nagrađene su Ena Višnjić, Mihaela Habunek, Vita Njegovec, Sara Šopar, Tea Meliš, Ana Marija Dragičević, Lara Kovačić, Tonka Belić, Tea Likar Sabolčki i Danijela Bodružić.

Za osvojeno 3. mjesto na županijskom sportskom natjecanju u disciplini futsal djevojčice nagrađene su Antinea Međimurec, Barbara Stričak, Ena Višnjić, Mihaela Habunek, Vita Njegovec, Sara Šopar, Lara Kovačić, Tea Likar Sabolčki i Danijela Bodružić.

Za osvojeno 2. mjesto na županijskom sportskom natjecanju u disciplini košarka 5. i 6. razred – dječaci nagrađeni su Leon Avirović, Tibor Kovačić, Patrik Brezovec, Roko Kovačić, Danijel Hukić, Luka Kovačićek, Lino Mežnarić, Neven Dreven, Danko Horvat, Nikola Mavrić i Matej Roginić.

Za osvojeno 2. mjesto na županijskom sportskom natjecanju u disciplini rukomet dječaci 5. i 6. razreda, nagrađeni su Jura Đolonga, Matija Žigmund, Adrian Džambo, Vedran Borović, Leon Avirović, Tibor Kovačić, Patrik Brezovec, Ivan Mihalj, Roko Kovačić i Danijel Hukić te mentorica Lovorka Maruševec.

Što se tiče izvrsnih učenika koji su prošli svih osam razreda s odličnim, od osmaša iz A razreda nagrađeni su Katarina Časar, Nika Čevizović, Matija Dombaj, Rea Galić, Leon Klobučarić, Ivana Kopjar, Dora Košić, Tereza Obelić, Lana Pahor, Buga Stipan i Nika Šestak. Razrednica od prvog do četvrtog razreda, Gordana Vaupotić te razrednica od petog do osmog razreda, Martina Jembrih.

Dok su od osmaša iz B razreda nagrađeni Lovro Hukić, Vladimir Vrbanec, Marin Živoder, Elena Lacković, Vita Njegovec, Barbara Stričak, Stephani Kukina Gradečak te rezrednice od prvog do četvrtog Željka Korade te razrednica od prvog do osmog Lovorka Maruševec.

-Ovi će učenici, vjerujem, u budućnosti nositi stupove našeg društva i stvarati uvjete za napredak Hrvatske - zaključio je ravnatelj te čestitao svima.