Učenici turističko-ugostiteljskih zanimanja, javite se za atraktivne stipendije Foto: ilustracija

Učenici turističko-ugostiteljskih zanimanja, javite se za atraktivne stipendije

I.D./Varaždinske vijesti | 18.10.2016. u 15:01h | Objavljeno u Društvo

Učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist u cijeloj Hrvatskoj turistička kompanija Valamar Riviera donosi program stipendiranja u vrijednosti od 1.000 kuna mjesečno tijekom jedne školske godine, u trajanju od 10 mjeseci.

Čak 200 učenika ima priliku ostvariti pravo na stipendiju, ali i mogućnost da odradi kvalitetnu praksu u jednom od Valamarovih objekata i zaposli se u Valamar Rivijeri. Stipendiranje učenika Valamar Riviera osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma. Obveza svih stipendista jest da tijekom stipendiranja redovito pohađaju nastavu, upišu godinu i uredno maturiraju. U jednoj od atraktivnih destinacija Valamara – u Poreču, Rapcu, Krku ili Dubrovniku, učenici imaju priliku odraditi praksu, a po završetku školovanja stječu i pravo na zapošljavanje u Valamaru. Stipendistima iz kontinentalne Hrvatske osiguran je i besplatan smještaj i hranu.

Kako ističu iz Valamar Rivijere, ovim programom stipendiranja mlade u Hrvatskoj žele potaknuti i podržati u odluci da upišu i završe obrazovne programe za ugostiteljsko-turistička zanimanja te osigurati kvalitetnije povezivanje sa srednjim strukovnim i ugostiteljskim školama širom Hrvatske.

Učenici, roditelji i nastavnici mogu više informacija o programu stipendiranja pronaći na web stranici www.valamar.com/stipendije, odnosno javiti se na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Označeno u