Općina Sveti Ilija i ove će godine studente razveseliti božićnicama Foto: VV arhiva / ilustracija

Općina Sveti Ilija i ove će godine studente razveseliti božićnicama

I.D./Varaždinske vijesti | 13.12.2017. u 12:53h | Objavljeno u Društvo

Općina Sveti Ilija i ove godine nastavlja s tradicijom isplate božićnica studentima. Pravo na božićnicu ostvaraju redovni studenti te izvanredni studenti koji se u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vode kao nezaposleni dulje od tri mjeseca.

Kako bi ostvarili pravo na božićnicu u iznosu od 350 kuna, studenti u Jedinstveni upravni odjel Općine Sveti Ilija trebaju dostaviti popunjeni obrazac prijave, dostupan na službenoj internetskoj stranici Općine. Prijava se može dostaviti osobno ili poslati elektroničkom poštom (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) zaključno s 15. prosinca.

Isplata božićnica održat će se u općinskim prostorijama 23. prosinca u 9 sati. Prilikom isplate, studenti trebaju priložiti indeks ili potvrdu fakulteta kao dokaz o redovnom upisu u akademsku godinu 2017./2018. te osobnu iskaznicu radi dokaza prebivališta. Izvanredni studenti, uz navedeno, trebaju priložiti i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o nezaposlenosti.