Na Fakultetu organizacije i informatike održavaju se Dani međunarodne suradnje 2019.

Varaždinske vijesti | 12.5.2019. u 10:49h | Objavljeno u Društvo

Na Fakultetu organizacije i informatike od 15. do 17. svibnja održavaju se Dani međunarodne suradnje (FOI International Days 2019).

Dan međunarodne suradnje jedno je od najuspješnijih i najdugovječnijih događanja na FOI-ju, a od prošle je godine produžen u višednevno događanje pod nazivom FOI International Days.

Cilj dana međunarodne suradnje je informiranje, umrežavanje te razmjena iskustava i ideja vezanih uz međunarodnu suradnju i djelovanje. Kao i prijašnjih godina, i ove se godine organizira mnoštvo predavanja i radionica, uz druženje i umrežavanje.

Tradicionalno, ovo događanje posjećuju studenti, nastavnici i drugi djelatnici FOI-ja te svi zainteresirani djelatnici drugih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, kao i ostalih sveučilišta i institucija u Hrvatskoj i inozemstvu.

Prvi dan, srijeda 15. svibnja, predviđen je za održavanje radionica za studente Fakulteta organizacije i informatike. Bit će održane dvije radionice na kojima će studenti moći čuti sve važne informacije vezane uz Erasmus+ studijski boravak te stručnu praksu u inozemstvu.

Radionice će održati djelatnici Ureda za međunarodnu suradnju FOI-ja u suradnji s Centrom za podršku studentima i razvoj karijera FOI te članovi Erasmus studentske mreže Zagreb.

Središnji dan ovog trodnevnog događanja bit će četvrtak, 16. svibnja, što je ujedno 12. dan međunarodne suradnje FOI-ja. Glavni dio programa počinje u 10,00 sati i čine tri zanimljiva predavanja inozemnih gostiju:

Istovremeno će na drugom katu FOI-ja biti postavljeni štandovi gostujućih sveučilišta i fakulteta na kojima će zainteresirani studenti i nastavnici moći dobiti sve informacije i promotivne materijale. 

U petak, 17. svibnja, organizirana su dva predavanja u sklopu kolegija, sastanci s predstavnicima FOI-jevih laboratorija i centara, posjet Tehnološkom parku Varaždin te posjet Muzeju krapinskih neandertalaca u Zagorju.

Označeno u