Grad Varaždin dodijelio priznanja najboljim učenicima iz osnovnih škola

| 15.6.2018. u 13:54h | Objavljeno u Društvo

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok danas je u dvorani Kina “Gaj" primio učenike i njihove mentore iz svih osnovnih škola Grada Varaždina povodom dodjele priznanja najboljima.

Prijem se održao za ukupno 78 varaždinskih učenika koji su tijekom školske godine na međunarodnim, državnim i županijskim natjecanjima iz različitih područja osvojili jedno od prva tri mjesta.

- Ovo je jedan simbolični čin. Želimo svu tu djecu okupiti i pokazati svim građanima gdje vidimo budućnost Grada Varaždina. To su darovita djeca, to su djeca koja postižu odlične rezultate. Uvijek sam isticao, i sad ističem da je jedina razvojna šansa Varaždina i Hrvatske, obrazovanje odnosno postizanje što boljih obrazovnih postignuća. To je najbolji temelj za postizanje radnih postignuća. Ove godine djeca će za nagradu dobiti rječnik, kišobran, karte za bazene i za kino. Želimo pokazati da cijela zajednica brine o njima i da upravo gledajući njihove rezultate možemo sa sigurnošću reći da će u Varaždinu uvijek biti pametnih mladih ljudi koji su temelj razvoja bilo koje sredine koja želi biti prosperitetna - rekao je gradonačelnik.

DSC_8993.JPG

DSC_8974.JPG

DSC_8959.JPG

DSC_8980.JPG

Označeno u