Grad Lepoglava prvašićima donirao bon od 200 kuna za nabavku školskog pribora i opreme

Varaždinske vijesti | 15.6.2018. u 09:55h | Objavljeno u Društvo

Ovih dana u osnovnim školama na području Grada Lepoglave – u školama u Lepoglavi, Kamenici i Višnjici, traju upisi u prve razred u koje će sljedeće školske godine krenuti 68 prvašića.

Roditelje koji upisuju svoju djecu Grad Lepoglava razveselio je poklon bonom vrijednosti 200 kuna. Naime, Grad je odlučio i ove godine pomoći roditeljima prvašića te im donirati bon kojim će u odabranim knjižarama moći za svoje prvašiće nabaviti školski pribor i opremu.

- Znamo koliko je roditeljima financijski zahtjevno opremiti dijete za školu, posebice prvašića pa smo u Gradu odlučili u tome im pomoći. Za svakog prvašića osigurali smo poklon bon u vrijednosti 200 kuna kojim će moći nabaviti potreban pribor i opremu. Jedna je to od gradskih mjera potpore obrazovanju. Naime, ovih smo dana nagradili najuspješnije učenike iz svih triju osnovnih škola s gradskog područja, a tijekom godine sufinanciramo prehranu učenika te izvannastavne školske aktivnosti – istaknuo je prigodom podjele bonova gradonačelnik Marijan Škvarić.

Zadovoljni roditelji kojima je gradonačelnik uručio bonove zahvalili su Gradu na pomoći ističući da će im ona itekako dobro doći prilikom opremanja prvašića za školu.

Označeno u