FOTO Najboljim cestičkim učenicima i mentorima uručene nagrade

Varaždinske vijesti | 5.7.2017. u 17:39h | Objavljeno u Društvo

Najboljim učenicima OŠ Cestica u petak su u nazočnosti svih učenika viših razreda kao i njihovih nastavnika već tradicionalno uručene nagrade i priznanja.

Pred početak podjele prisutnima se obratila ravnateljica Nevenka Turščak, a potom je načelnik Mirko Korotaj uz čestitke na postignutim rezultatima uručio nagrade. Za odlični uspjeh tijekom svih osam godina školovanja nagrađeni su Magdalena Cestar, Lana Golubić, Viktor Hip, Klara Ivančić, Dora Jamnik, Ivona Lazar, Dominik Mićović, Jana Škrinjar i Tamara Valek.

Na međuopćinskim natjecanjima u sportskim disciplinama sudjelovali su i mladi sportaši, djevojke i dečki OŠ Cestica, u odbojci, košarci i rukometu, a u nogometu bila je samo muška školska ekipa koja je osvojila treće mjesto, dok su u odbojci prve bile cure. Mentori u tim sportovima bili su Predrag Dobrotić i Siniša Ercegovac.

Na Županijskom natjecanju iz povijesti Dora Jamnik (mentorica Ivanka Hohnjec) bila je prva, a iz hrvatskog jezika Petra Cestar druga i Izidora Obadić treća (mentorica Maja Soldatek). Na Državno natjecanje "Čitanjem do zvijezda" pozvane su Antonela Furjan, Lana Krajnc i Nera Mumlek (ekipno), mentorica Maja Soldatek.

Osim navedenih učenika na nekom od natjecanja (matematika, geografija, lidrano, njemački i engleski jezik, likovno stvaralaštvo, tehničko stvaralaštvo, biologija, kemija, vjeronauk…) bili su još Karlo Levanić, Vlatka Đurman, Manuela Kostanjevec, Ana Mihin, Jana Škrinjar, Vida Kelić, Julija Banfić, Lea Rugani, Lovro Korotaj, Ana Daljevec, Pero Borak, Petra Cestar, Ana Hip, Lana Golubić, Lea Rugani, Lorena Kolmačić, i Manuela Hip, te članovi sportskih ekipa.

Osim navedenih mentori su još bili Andrea Pavičić Monika Koren – vjeronauk (ekipno), Ivanka Hohnjec, Gordana Kelemenić, Katica Erlih – tehnička kultura, Marela Žamić Levačić, Sara Kolar i ostali.

 

 

Označeno u
Galerija slika