FOTO Leonora Kuqi pobjednica natjecanja "Max traži zvijezdu" Foto: Franjo Talan/Općina Cestica

FOTO Leonora Kuqi pobjednica natjecanja "Max traži zvijezdu"

Varaždinske vijesti | 8.5.2017. u 15:23h | Objavljeno u Društvo

Na ovogodišnjem natjecanju "Max traži zvijezdu" u izvođenju pjesama na njemačkom jeziku, koje je u petak održano u sportskoj dvoran OŠ Cestica, sudjelovalo je 18 osnovnih škola iz Hrvatske te OŠ Cirkulane Zavrč iz susjedne Slovenije.

U uvodnom dijelu nastupila je prošlogodišnja pobjednica Annie Vuković iz OŠ Novi Marof, dok su u ime domaćina natjecatelje i goste pozdravili ravnateljica OŠ Nevenka Turščak, a u ime Općine Cestica načelnik Mirko Korotaj.

Natjecateljski dio programa započeo je nastupom OŠ Cirkulane Zavrč, a potom su redom nastupali učenici iz ostalih škola. Najprije 6. OŠ Varaždin, a potom OŠ Vugrovec Kašina, Sv. Martin na Muri, Macinec, Donja Voća, Sračinec, Ljubešćica, Martijanec, Sv. Juraj na Bregu, Smiljevac – Zadar, Štirgova, Vidovec, Gornje Jesenje, Cestica, Mladost Zagreb, Sv. Ilija, Ivanec i Petrijanec.

Nakon završetka natjecateljskog dijela povukao se žiri, a do proglašenja pobjednika prisutne u dvorani zabavljao je školski glazbeni sastav Čista petica i školska plesna skupina Mix.

Odlukom žirija treće mjesto osvojila je Nika Ražov i klapa Štiglići iz OŠ Smiljevac Zadar, drugo mjesto osvojili su predstavnici OŠ Ivan Kukuljević Sakcinski Ivanec, a prvo mjesto pjesmom "Auf anderen Wegen" osvojila je Leonora Kuqi iz Osnovne škole Štrigova.

Najbolje plasiranim učenicima nagrade je uručila ravnateljica OŠ Nevenka Turščak.

Označeno u