FOI CORE: Studenti izradili korisna rješenja za tvrtke

V.V. | 8.5.2017. u 09:53h | Objavljeno u Društvo

Na Fakultetu organizacije i informatike je prošli je utorak službeno zatvoreno natjecanja FOI CORE 2017 na kojem su studenti predstavili svoja rješenja poslovnih slučajeva koje su im zadale tri uključene tvrtke.

Za poslovni slučaj ecx.io - trgovina  bez  blagajne, treće mjesto osvojili su Nino Žvorc i Dejan Mikuljan, drugo mjesto Ivan Solić i Igor Rinkovec, a prvo mjesto Tino Balint, Dejan Jakovljević i Tomislav Čivčija.

DSC 0721

Na poslovnom slučaju NTH Mobile-a - Izrada sustava za automatsku komunikaciju uz pomoć „botova“, treće mjesto osvojile su Anja Vresk, Rea Todorović i Valentina Topolovčan, drugo mjesto Jura Šolja, Marko Zekan i Leon Redžić, a prvo mjesto Marin Mihajlović, Tomica Markulin i Petar Šestak.

Na poslovnom slučaju Podravke - osmišljavanje sustava za prikupljanje i daljnje upravljanje idejama, treće mjesto osvojili su Anamarija Toplak, Mia Srnec i Ante Šarić, drugo mjesto Robert Languš, Luka Majcen i Anto Grgić, a prvo mjesto Katarina Vučković i Tena Radanović.

DSC 0723

Inače, FOI CORE jedan je u nizu projekata AIESEC-a Varaždin, koji stvara poveznicu između studenata i tvrtki koje su u projekt uključene kao davatelji poslovnih slučajeva. Kroz suradnju s Fakultetom organizacije i informatike, ovaj projekt, zamišljen kao Case Study Competition, održao se već deseti put i omogućio studentima da pokažu svoje znanje upraksi i za uključene tvrtke izrade korisna rješenja.

Označeno u