Dobrodošlica lepoglavskim osnovnoškolcima na početku nove školske godine Foto: Grad Lepoglava

Dobrodošlica lepoglavskim osnovnoškolcima na početku nove školske godine

Varaždinske vijesti | 5.9.2018. u 17:12h | Objavljeno u Društvo

- Učite, zabavite se, obnovite stara i stvarajte nova prijateljstva - poručio je na početku školske godine osnovnoškolcima s područja Grada Lepoglave gradonačelnik Marijan Škvarić.

U pratnji svog zamjenika Hrvoja Kovača, lepoglavski gradonačelnik prvog je dana nove školske godine posjetio učenike i učitelje u OŠ Antuna Mihanovića u Lepoglavi, u kojoj je školska godina započela zazivanjem božjeg blagoslova.

- Neka vam ova školska godina protekne uz božji blagoslov – zazvao je blagoslov župni vikar lepoglavske župe, vlč. Branko Horvat.

Dobrodošlicu u školu i uspješnu novu školsku godinu učenicima OŠ Ante Starčevića poželio je ravnatelj Ratko Tomić, obavijestivši učenike koji su se uključili u program razmjene udžbenika da ih udžbenici za novu školsku godinu čekaju na školskim klupama.

Zahvaljujući Gradu Lepoglavi, koji učenicima financira izvannastavne i izvanškolske aktivnosti, oni učenici koji tijekom školske godine ostvare zapažene rezultate, na kraju školske godine očekuju gradske nagrade. A prije nego li je ova školska godina počela, Grad Lepoglava je prvašićima pomogao u opremanju za njen početak doniravši im poklon bon u vrijednosti 200 kuna.

lepoglava_nova_skolska_godina_1.jpg

lepoglava_nova_skolska_godina_2.jpg

lepoglava_nova_skolska_godina_3.jpg