Zanima vas kako izgleda kuća Ivana Rabuzina, posjetite ju sutra!

J.Š./Varaždinske vijesti | 11.4.2019. u 08:53h | Objavljeno u Našim krajem

Turistička zajednica Grada Novog Marofa i ove je godine u sklopu IV. Rabuzinovih dana, a u suradnji s obitelji Rabuzin, najavila posjet kući Ivana Rabuzina u Ključu, sutra, u petak 12. travnja u 17 sati.

Zbog ograničenog broja posjetioca, svi zainteresirani svoj dolazak moraju najaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Cijena ulaznice za odrasle je 25,00 kuna dok djeca ne plaćaju ulaz. Istu je moguće preuzeti u uredu TZ Grada Novog Marofa, Antuna Mihanovića 3 (KC Ivan Rabuzin u Novom Marofu) ili kod samog dolaska na lokaciju, Ključ, Viktora Čolje 7, Novi Marof. Nakon popunjenja liste, termin će se zatvoriti i eventualno otvarati novi.

Organizatori zahvaljuju svima koji su svoj dolazak već rezervirali te mole sve koji još planiraju da to učine vrlo brzo. Stručni obilazak vodit će Mirjana Dučakijević, kustosica i dugogodišnja muzejska savjetnica koja je zaslužna i za postav izložbe "Nepoznate slike Ivana Rabuzina" u Kulturnom centru Ivan Rabuzin, a koja je otvorena do 18. travnja.